Mit vegyek fel szóbelire, amiben csinos vagyok, elegáns, de mégsem a sablonos fekete-fehér kosztüm verzió? (beszélgetés)
Szerintetek nem sok a fekete nadrág, fekete magassarkú, fekete övvel, sötét lila ingel?
VAGY
Amiben még gondolkodom, a fenti szett csak szép kék inggel. De ha az utóbbi mellett döntök, milyen kiegészítővel dobjam fel? A kék áll nekem a legjobban, mert szőke vagyok.
Nem is értem, hogy miért kérdezel.
Egyedül több és használhatóbb tanácsot tudsz adni MAGADNAK, mint amennyit itt összesen kaptál! :))
Pontosan ezt az öltözéket tanácsoltam volna neked!:) (na a színeket nem találtam volna el)
Persze azon túl, hogy diszkréten elegáns legyen, fontos, hogy milyen az alkatod, mi áll jól neked, miben érzed magad a legjobban, mit tudsz viselni. :)
Na ezzel igazat mondtál. Most nem egyetemi vizsgáról van szó, csak egy szimpla okj-s képzésről, ahol 25 férfi mellett egyedül képviselem a gyengébbik nemet. Csak szeretnék csinos lenni.
Én például az egyetemen rendszeresen látok olyat, hogy szürke kosztüm rózsaszín inggel és nagyon jól mutat, csinos, de nem sablonos, mint mi a fekete -fehér verzióban. Vagy pl fekete csinos nadrág, valamilyen ing, hozzá a nadrág anyagával és színével összhangban álló mellény. Nagyon jól tud kinézni ám.
Rengeteg ügyvédnő fekete - bordó keverékben.
Azért az évnyító más, mint egy szóbeli vizsga felsőoktatási intézményben.
Bár ez utóbbit is intézménye és tanára, na meg diákja válogatja -gondolom. Nálunk nagyon kellett figyelni, hogy szóbeli (hangsúly a szóbelin) vizsgára miben megy az ember.
A helyedben én maradnék a fekete-fehérnél, akármennyire is sablnosonak tartod. Szóbeli vizsgán nagyon értékelik, hidd el. Láttam olyant, hogy szóbeli vizsgára fekete nadrágban, fehér, de piros (mintás) virágos blúzban volt a lány, úgy megizzasztotta a tanár, minden tételbe belekérdett és ez második évben, sima szóbeli vizsgán volt.
Max. feldobhatod egy szines karkötővel, nem túl kihívó nyaklánccal, sállal...
Vizsgáztató tanártól hallottam: elegánsan, de nem kihívóan, minimális sminkben és minimális ékszerrel jelenleg meg a vizsgázó!
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet azt megcsinálni, hogy egy színes képet teljesen fekete-fehérré tenni, és csak egy részt színesre hagyni?
- Matek érettségin mi kell a szóbelire?
- A fekete-fehér ágyneműhuzat előbb-utóbb megszürkül?
- Valaki tudna nekem segíteni, hogy hogyan lehet azt megcsinálni, hogy egy fekete-fehér képen pl a póló piros legyen?
- Hol tudok venni fekete-fehér kockás táskát?
- Angol felsőfokú szóbelire készülök