Mit tudtok a zsír és ércsomókról, mivel lehetne visszaszorítani őket? (tudásbázis kérdés)
A webdoktorban feltettem a kérdést,ezt a választ kaptam:
"Azt, hogy egyes embereknél miért alakulnak ki zsírcsomók, nem ismerjük pontosan, ezért megelőzni, szabályozni nem lehet megjelenésüket. Az Ultra Shape kezelés hatékony lehet, ill. ha a lipomák panaszt okoznak, akkor sebészi eltávolítás javasolható.
Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina"
Nekem is volt(2) lipóma, de aki az ilyet ki tudja nyomni, hát azt megnézném! Ugyanis a bőr réteg alatt van. Ezt csak műteni lehet. Tud bajt okozni, nekem olyan helyen akart terjeszkedni, ahol az idegeket nyomta és iszonyatosan fájt a karom, ha megmozdítottam.
Az érdaganat,ha az a sok apró piros pont az amire gondolsz, szintén nem tudják az okát.Ezek is vannak és megmutattam a dokinak, ezek ér anyajegyek azt mondta.
Én kozmetikus vagyok de lipómát nem nyomkodok.
Hisz az annyira mélyen van, hogy nem is lehet. Amit kinyomnak az csak valami hasonló.
Nem csak akkor távolítják el, hanem ha esztétikailag zavar akkor is.
Különben amíg pici a lioóma, addig a kozmetikus is kinyomja.
Sem a lipómát, sem a fibrómát nem szabad nyomkodni.
A lipómát csak akkor távolítják el (sebészi úton), amikor nyom egy ideget, tehát zavar.
További ajánlott fórumok:
- Sikerülhet-e visszaszoktatni a babát a szopizásra? Néhány napja csak üvegből hajlandó enni. Ha igen, hogyan?
- Megfáztam:(Tudtok adni tanácsot, hogy házi kezeléssel hogy lehetnék gyorsan jobban?
- Állványos babahintát keresek, de amiket találtam azok nagyon drágák.Tudtok valami helyet ahol reális áron hozzá lehetne jutni?
- Tudtok indián utcazenész "együttesneveket", amikre rá lehetne YT-n keresni?
- Takarékpénztáraknál kedvezőbb forinthitelek lehetnek hitelkiváltásra! Tudtok esetleg valami konkrét infót?
- Videókameránk van, de nem tudom, hogy lehetne feltenni a gépre. Tudtok segíteni? Mi kell hozzá, egyáltalán van rá lehetőség?