Megfáztam:(Tudtok adni tanácsot, hogy házi kezeléssel hogy lehetnék gyorsan jobban? (tudásbázis kérdés)
Én csak teázok, forró fürdő, gőzölgés.
És orrcsepp, hogy a fertőzés ne húzódjon lefelé.
hagyma , fokhagyma, méz , citrom, cékla, csipkebogyó, savanyú-káposzta, minden mennyiségben !
ez idénre is jól jöhet :)
Jujj,gondoltam rá,de anyum kicsinek annyit tömt belém,hogy meghalnék,ha innom kéne megint.
Mára jobban vagyok,bár az igaz,hogy tegnap kaptam a szomszédaimtól Coldrex tabit és nagyon frankón helyrerázta a fejem.Tegnap megittam 4 liter folyadékot c-vitaminnal, mézzel úgyhogy ma már jobban vagyok.Bár az orrom fáj,kenegetem csak annyit kell fújnom,hogy mindig le is törlöm:))))
Köszönöm a tippeket,megpróbálom betartani mindegyiket:)))
Kidörzsölt orra én a Naturland: Orrkenőcsöt ajánlom. Enyhén mentolos illata van, kidugítja az orrodat és 1 éjszaka alatt elmúlik a pirosság!
Gyógyulást!
Nekem ez mindig bejön,bár az igazsághoz az is hozzátartozik,hogy az én szervezetem nincs is hozzászoktatva a gyógyszerekhez.
Szóval:mézes kamillatea+C-vitamin.
Naponta legalább 4-5 bögre tea jó sok mézzel.
Naponta 2-3x veszek be 400mg C-vitamint.
Ennyi azén receptem.Nem vagyok hajlandó gyógyszertári szir-szar mérgeket bevenni!CSAK tüneti kezelésre szolgálnak,ezt általában a dobozán fel is tüntetik.Régebben kipróbáltam 1-2-t,de nem volt gyorsabb a gyógyulásom,csak a pénztárcámat könnyítették meg + mérgeztem magamat.
Jobbulást!:)
Ja,és ha már kidörzsölte a zsepi az orromat,akkor lanilonos krémmel szoktam kenegetni.Nekem a Gabi popsivégő krém nagyon bevált!:)
Akkor legyen az 1 hét:))))))
Nem hiszek ezekben a gyógyszerekben.Meg ha alapból tömöm magam c-vitaminnal,azokban is ugyanaz van(plusz gondolom egy kis gyulladáscsökkentő,de arra meg iszom a teát)
Párom bevállt receptje a mézespálinka,de hülyén nézne ki,ha 2 éves fiammal becsicsentve mennék le a játszótérre mondván kúrálom magam nátha ellen:)))
Háziszerkkel 1 hét, gyógyszerrel 7 nap
melyik legyen?
Sok C-vitamin és folyadék. Ha kell orrcsepp és zsepi.
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek tapasztalata a lézeres sasszem kezeléssel kapcsolatban?
- Terhes vagyok megfáztam, milyen gyógyszert szedhetek?
- A III-IV-V. csigolyák elcsúszását milyen kezeléssel lehetne helyreállítani?
- 23 év után allergia, vagy mégis megfáztam?
- Gyógyteával ki lehet gyógyulni a helikóbaktérium betegségből, vagy csak gyógyszeres kezeléssel?
- Biotron lámpával való heg kezeléssel kapcsolatban van-e tapasztalata valakinek?