Gyógyteával ki lehet gyógyulni a helikóbaktérium betegségből, vagy csak gyógyszeres kezeléssel? (tudásbázis kérdés)
hát igen,én is voltam nemrég vérvételen ,direkt a helikobaktert nézték,nekem nincs,amugy a higiéniai készlete el van különitve egy idöre,puszi csak arca:DD
külömben neki itthon (vajdaságba) nem birták ki irtani,de nemrég volt kecskeméten és ott kapott erösebb terápiát,el volt ragadtatva az ottani törödéssel,nálunk jol le ordibálják olykor a pácienst,föleg ha nem tud szerbül mint ö,meg nálatok egész másképp zajlik a vizsga,nyelte a csövet és nem érzett semmit,itt meg 3szor megkinozták ugy hogy két napig nem lehetett hozzá szolni!hát pár hét mulva kiderül használt-e a terápia!
Kizárt dolog!
Gyógyszerrel is nehéz.Egy 3-as kombinációval gyógyítható.(ált.ban 14 napig kell egyszerre szedni)
a helicobackter pylori a gyomor nyálka hártya alatt
elhelyezkedö nehezen észre vehetö baktérium,speciális vérvétellel,fujos tesztel,gyomortükrözéssel vizsgálják.valoban minden emberben van,de ha elszaporodik nagyon kellemetlen tüneteket okoz:hányinger,állando hasmenés,étvágytalanság,emésztési zavarok stb.ha nem kezelik idöben,fekélyt majd gyomorrákot okozhat!
Na ez egy jó kérdés!! Erre nem tudok neked válaszolni.
Nálam gyomorszáj iszonyú görcsölése jelzi...
Meg a sorozatos mandulagyulladásomat is összefüggésbe hozták vele a dokik.(nem tudom igaz vagy sem)
Egyébként az emberek nagy részének van , csak szerencsére nem mindenkinek okoz problémát.
Akkor ,ettől a betegségtől ,hogyan lehet véglegesen megszabadulni?
Hogyha neked minden tavasszal visszatér?
Mik a tünetek?
Talán a gyógyszer hatékonyabb.
Bár nekem minden tavasszal visszatér:-(
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- 4 havi gyógyszer szedés után kigyógyult valaki a gombás betegségből?
- Mi történhet, ha gyógyszert gyógyteával veszek be?