Mi történhet, ha gyógyszert gyógyteával veszek be? (tudásbázis)
Kedves Enissa
Nagyon szép napokat,és nagyon szép estéket kívánok neked.Nagyon szépen köszönöm,a választ.
Fokozza a gyógyszer hatását, talán tényleg letudod tenni a nyugtatót így.
Azért pl. Cukorbetegségnél, vérnyomás problémánál vigyázni kell, hiszen, mint írtam fokozza a gyógyszerek hatását egy jó hatásmechanizmusú gyógytea.
Sziasztok
Nagyon szép napokat,és nagyon szép estéket kívánok mindenkinek.Egy nagyon nagy kéréssel fordulok hozzátok.Több mint 10 éve szedem,a Frontin tablettát.Leggyakrabban,az 1 milligrammosat.Ebből,eddig 2 darabot szedtem.Körülbelül 1 hónapja előfordul,hogy nélküle is elalszom,de a belgyógyász főorvos úr,azt mondta,hogy csak úgy lehet róla leszokni,hogy 4 napra elosztom.Időközben vettem,olyan gyógynövényeket,amik az alvást segítik.Most,azt szeretném tőletek megkérdezni,hogy a gyógyteával be e vehetem,a negyed darabokat?Nagyon szépen köszönöm a választ.Mindenkinek nagyon szép napokat,és nagyon szép estéket kívánok
Sziasztok:Farkas Kriszti(kisfüles)
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Miért történhetett így?
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Többet nem veszek be egy szem gyógyszert se csak vitaminokat. Élhetek így életem végéig?
- A daganatos betegeknél léteznek hagyományos gyógyszerek is. Mi történhet, ha ezeket nem úgy szedik, ahogy elő van írva?