A III-IV-V. csigolyák elcsúszását milyen kezeléssel lehetne helyreállítani? (tudásbázis)
Én inkább mennek gyógytornászhoz mert sokkal képzettebb és azért itt nem csak egy kis izomlázról beszélünk.
Ilyesmihez egy csontkovacs nem ért, ronthat is rajta akár.
Itt tudsz információt szerezni.
Nem Magyarországon élek, erre nem tudok válaszolni.
Gondolom a neten kitudod találni.
Szia!Értem,nyújtópad kezelést hol lehet megigényelni,vagy megkel venni?
Hálás köszönet.:)
Talán azért, mert olyankor ahogyan ülsz előrehajolva, a csigolyák között keletkezik picit több hely, ami feloldhatja az esetleges ideg-nyomást.
Hideg/jegelés segít ilyenkor, közvetlen gyógyulás után pedig ellenkezője, a meleg.
Úgy gondolom, h ha meggörnyedve az oldaladon fekszel, az is segít a fájdalmat enyhíteni.
A lábfájást több mint valószínű, h a gerincedtől van, mint fájdalom kisugárzás.
Kemény matrac is jobb, mint puha.
Kerékpározáskor miért nincs fájdalom?
Mivel lehetne még kíméletesre tenni a fekvőhelyet,hogy ne fájjanak a lábbarim éjszaka?
Ez egy kedves "gesztus" volt részemről, mivel sajnos többel segíteni nem tudok...
De ha már így megszólítottál, hozzátenném, nem tartozom a fogalmatlanabbak közé anatómiából. Azért köszönöm, hogy kijavítottál. ;)
Én is erre szavaznék első körben. Persze, tedd fel a kérdést a dokinak nyugodtan! Légy vele őszinte, mondd el, ha lehet, nem műttetnéd magad. Ha nem bízol benn, más szakember véleményét is kikérheted.
Viccet félretéve, mihamarabbi jobbulást/gyógyulást kívánok!
Első lépésnek chiropractor.
Azt hiszem magyarul csontkovács.
2021.03.03.Ma GT-kimutatása III-IV-V-CSIGOLYÁK elcsúszva,Milyen kezeléssel lehetne elkerülni a műtétet?
Kerékpározáskor nincs fájdalom!Éjszaka feküdni és aludni nem tudok mindkét lábam térdtől lefelé égő fájdalom végett?
További ajánlott fórumok:
- Bélflóra helyreállitása
- Egy "elsavasodott" szervezetet, mennyi idő után lehet helyreállítani?
- Sterilizálás után végeznek helyreállító műtétet?
- Tudtok valamilyen módszert amivel helyreállithatnám a hormonrendszerem?
- Van valakinek tapasztalata a lézeres sasszem kezeléssel kapcsolatban?
- Bélflóra helyreállítása, adjatok tanácsokat!