23 év után allergia, vagy mégis megfáztam? (beszélgetés)
Nekem nem dagad be a szemem, csak viszket mint állat :S
Az orrfolyással meg úgy vagyok, h pl ma reggel is elkezdte, percenként fújtam, mint a hülye, most meg abba hagyta... Van amikor jobban folyik, van amikor órákig alig...
En 29 eves vagyok, mar tavaly is eszrevettem,hogy tavasszal bizony allandoana zsepi utan kotoraszok...
Iden meg teljesen kikeszit!!!! Mit otpercenkent...neha 5 masodpercenkent folyik az orrom, megallithatatlanul!Mar mindenfelet kiprobaltam, semmi nem hasznal!A Lorat eleinte hasznalt,most mar az sem, sajnos!
En mindenfele zoldre allergias vagyok,az elso ami kibujik mar elohozza...eleinte szemviszketes,bedagadva, mintha bogtem volna egesz ejjel,utana meg kezdi az orrom...fantasztikus!:S
Örülj, h te csak negyedóránként fújod az orrod :D Nekem vagy h 5 percenként kell :S
A torkom nekem is fájt/fáj néha, de nem ettől van a takonykór nálam :D 2 nap vettem be Allegrát, és elmúlt a szemviszketés is és az orrfújás is korlátozódott napi 2-3-ra. Szóval nálam tuti allergia, már csak azt kell megtudni, h mire :)
:D:D Hát vmi kellemesebbnek én is jobban örültem volna :D
De most öcsém beszaratott, mert alapból iszonyatosan félek a tűtől és nem bírom a fájdalmat, úgyhogy volt olyan kedves és közölte velem, h lehet h előbb vért fognak venni, nem pedig végig szurkálnak :S Hát mondtam h inkább el se megyek xD :D
További ajánlott fórumok:
- Azt hallottam, hogy az allergia után is jár adókedvezmény.A szakorvosnak kell valami papírt kitölteni hozzá.Tudtok erről valamit?
- 12 éves gyermek után jár e gyes az emelt családipótlékon kívűl ha kiderül, hogy tartós beteg/tojás és kevert tartósító allergiás/?
- Hajfestés után napokig viszket a fejbőröm... Ez lehet allergia? Vagy csak szimplán irritálja a festék a fejbőrömet?
- Kicsi fiam augmentint kap, az első dózis után 6 órával piros folt jelent meg a combján, lehet allergia?
- Gyermekem allergiás a füvekre, atkákra, penészre. Jár utána az emelt összegű családi pótlék?
- Lehetséges az, hogy valakinek allergiás tünete van és mégis normál értéken belül van az IGE szintje?