Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket? (tudásbázis)
Az!Fene azt a sok hülye kavicsot mosáskor...:SSS
Egyik gyönyörűbb,mint a másik,csak ne lássam!
:DDDD
:(
Hát anya az ilyen? ;-)
Ezt csak most mondod?:DDD
De a címéből ítélve elég alulolvasott lehet...:)
És akkor ezentúl ezt a linket beidézgetjük?
Vagy csak ha megjelenik egy új bio-nasa-csodaszer/technika,akkor odavonulunk és elnyamnyogunk rajta jóízűen?
Javaslom, a vitát folytassuk a megfelelő szaktopikban:
Szerintem a 144-es hsz. egész jól elmondja,hogy hol is illeszkedik a beszélgetés a témába.
Az első kérdés ez:
"Mit tudtok a gyógyító kövekről?" Erre tökéletes válasz az is,ha az ember elmondja,hogy konkrétan mit tud.Ha azt mondjuk,hogy minden rezeg,akkor mi igazat mondunk.Kérdés:miért pont a kövek?Pontosan mely kövek?És azok miért kerülnek ennyibe?Mért nem mondják meg,hol terem?Ő is valahonnan hozta...Rezgőkő bányája van?És ami érdekes: hogy jön ki a kövekből a rezgés?Ez akkor tud érdekes lenni,ha az ember ismeri,hogy mi a TÉNYÁLLÁS a rezgésekkel kapcsolatban...A kérdés tehát nem felesleges.Főleg azért nem,mert én például nem venném szívesen,ha egy szeretett ismerősöm idetéved és ebbe öli azt a kevés kis pénzét is.De ezekre a kérdésekre soha nem érkezik válasz.
Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
Nos ez a fórum erről szól.
Nyissatok másik fórumot Egyéb dolgok leszólása cimmel.
Értehetetlen volt a gondolatmeneted.
Először azt írtad:
"Egy fizikusnak illene 1-2dolgot tudnia a földsugárzásról. . . (elemi fizika-ismeret)"
Erre megkérdeztem:
"Mit kellene tudnia?"
Erre te adtál két linket. Én elolvastam a két írász, de egyikből sem tudtam kideríteni, miféle "elemi fizika-ismeret"-ről van szó. És még most sem értem.
Szégyen,hogy az én közösbe bedobott pénzemen(értsd:tb) olyat támogatnak,amit az én világnézetem nem képvisel,ha már csodák világa...
Azok a biorezonanciás szarok csakrákról és meridiánokról beszélnek...Na,akkor én meg beszéljek másról?Be nem bizonyított,nem látható dolgokban ki dönti el,hogy mi az igazság?
Te most tulajdonképpen kit hülyézel?
A biorezonanciát használó ún, alternatív gyógyítókat
vagy
az ugyanazt a biorezononiát használó orvosokat?
"A kurvákra is van igény": azért ezen az elven ma még nem nagyon lehet eü intézményekbe integrálni alternatív kezelési módokat. Mert én állami, tb által finanszírozott kezelésekről beszélek.
Csoda, mert nem tudod rá a magyarázatot?
"már a használják a mozgássuervi betegek kezelésében kórházakban, rendelőintézetekben."
A kurvákra is van igény. A homeopátiára is. Ettől még nem lesz hatékony.
"Akkor ez most hogy is van???"
Úgy, hogy hülyék és kurvák mindig és mindenhol akadnak.
Olyan sok csoda van a világban! Látom, milyen fiatal vagy! Még érhetnek meglepetések az életben. Az egyik például legyen az, hogy a biorezonanciás készülékeket már a használják a mozgássuervi betegek kezelésében kórházakban, rendelőintézetekben.
A homeopátiás bogyókat ugyebár árusítják a patikákban, mert sokszor az orvosok nem receptre írnak gyógyszert, hanme ilyen készítményt javasolnak inkább. Akkor ez most hogy is van???
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a gyógyító mágneses ékszerekkel kapcsolatban?
- Internet kapcsolat nélkül mire lehet használni egy számítógépet?
- Van valakinek tapasztalata a gyógyító talpmasszázszsal kapcsolatban?
- Feng-shuival kapcsolatban kérlek segítsetek! Hogy kell a bagua térképet használni?
- Tapasztalat Dr. Galija természetgyógyász-doktornő gyógyító tevékenységével kapcsolatban?