Mit tudhat egy olyan nő, akit többször is megcsaltak már, de mindig visszamentek hozzá? (beszélgetés)
Egyetértek!
Szánalmas, hogy azt tesz vele a pasi amit csak akar és ő még hagyja is magát!
Mit tudhat egy olyan nő, akit többször is megcsaltak már, de mindig visszamentek hozzá?
Megalázkodni? Megalkudni? Fejét a homokba dugni? Kikapcsolni a gusztusát? Közömbösség válni? Képmutatónak lenni? Tud naív lenni?
Te, egyáltalán nem is hiányzik.
Jobban tudok a fiamra figyelni :-)
de kösz
:D
Csak viccből kívánnám, hogy legyen, mert persze, hogy "olyan" ne legyen ... :))))
Hú, bocsi, nagy az empátiám.
Engem nincs, aki megcsaljon.....
és ezek után meg főleg nem kéne bánkódni miatta
nem azért, mert nem férfi
hanem mert nem ember
Az első mondatodat látatlanban láttam, azért gondolom, hogy semmit.
Semmit sem tud az önbecsülésről, kölcsönös - tiszta kapcsolatról, meg ilyesmikről ...
Különben nem venné a rendszeres alázást "hülyeségnek".
Nekem ugyan nem kéne.
Hidd meg, azért jön vissza, mert az összes hülyeségeivel szeretni úgy más nem tudja.
Mosogatni, mosni más is tud-vagy azt sem-meg friss, új dolgokat mutatni igen. Azt az asszony hiába nyújtja, a teste, személyisége csak ugyanaz marad.
Ha a pénzéért szeretik, ha a pénz elfogy, visszajön. Ha nem tudja megszokni az új rendet, akkor is visszajön.
Kérdés: kell-e, hogy ezek után visszajöjjön?
Pl. jókat főzni, tisztára mosni a ruhákat, kitakarítani a lakást.
Egyebet semmit:D
K. az aki pénzért szexel. Hogy ezt részletekben vagy egy összegben kapja az részletkérdés.
Nem szeretnék ilyen családban élni, tipikus, kívülről szép belül rohad.
Miért lenne az a feleség, amikor ô nem csalja meg a férjét?? Elvégre azt ígérte, hogy jóban-rosszban. A család nem esett szét, nem tette a családot tönkre... A feleség meg kivárt...
Lényegeben "Fifi néni" is ezt tette...
Egyik sem volt "hivatásos".