Szeretem, tisztelem a feleségem, mégis megcsaltam. (beszélgetés)
Sziasztok!
Én megértem a férfiakat, hajtja őket a vérük. Kíváncsiak: vajon vele milyen lehet?
Nos, én el is mondtam a férjemnek, amikor megismerkedtünk, hogy engem nem zavar, azt csinál, amit akar, csak mindig én legyek az első mindenben, a család ne szenvedjen hiányt miatta sem anyagilag, sem érzelmileg. Egyet viszont ne feledjen: onnantól kezdve, hogy megteszi, megtehetem én is!! Hisz ugyanolyan ember vagyok, mint ő, nem?
Először nem vett komolyan, az egésznek csak az elejét hallotta meg (mármint, hogy azt csinál, amit akar). Annyit kértem, legyen őszinte, ne mástól tudjam meg.
Aztán egyszer, amikor úgy éreztem, hogy falubelivel azért mégsem kellett volna, s ezt meg is mondtam, elég furcsán nézett rám...
Hát, jó.. gondoltam, s bejelentettem neki, hogy randim lesz...
Kétszer el is mentem a randira. Teljesen begőzölt, hogy ezt hogy tehetem, meg mit képzelek, az ő feleségével nem lehet senki más, csak ő- mármint szex terén.
Érdekes, én csak randiztam, nem szexeltem- ellentétben vele, mégis így kiakadt. Emlékeztettem arra, amit mondtam neki, hogy ha megteszi, onnantól kezdve nekem is lehet...
ÁÁá.. azt nem mondtam, ezt most találtam ki....
Aztán megegyeztünk: mondtam, hogy engem nem érdekelnek a férfiak, egy is elég bőven, nem kell elhinni...
De amit mondtam, megmondtam: ha ő, akkor én is...
Azóta nem foglalkozik azzal, hogy másfelé menjen...:)
Szeresd nagyon és ne bántsd meg többé....hidd el fogalmad sincs róla milyen fájdalmat tudsz okozni és kósza numerával. Amit most érzel lekiismeret furdalás kutya füle ahhoz képest amit egy szerető szív érez, ha becsapják. Magad mondtad a párod egy kincs a másikkal meg csak szex....nem kényszeríthetnek ha nem akarod!!! Légy határozott döntsd el mit akarsz, szabadon élni és szeretkezni ezzel-azzal, vagy párkapcsolatot. Ha utóbbit akkor ne hagyd magad zsarolni és "megerőszakolni" sem akár, gondolj arra aki hűséges hozzád és vár valahol!
Már írtam másik fórumon de megismétlem az igazi szeretet önzetlen, nem azért szeret mert nem csaltad meg, vagy.....de ne hidd hogy legközelebb is megbocsájt!
Szervezz együtt programokat vele, bizonyítsd hogy szereted és ragaszkodsz hozzá, kényeztesd egy kicsit az mindenkinek jól esik!
Ez a nő igazán szeret téged,ha te is így érzel,akkor ezt a hibát többé nem fogod elkövetni és minden rendben lesz.
De ha te nem szereted,akkor ne játsz vele.
Felejteni nem szabad, hisz akkor újra és újra beleesnél saját hibáidba.
Megbocsájtani, megérteni kell.
Hozzáteszem, én sem hiszem hogy tolerálni tudnám, ha megcsalnának. Sőt, biztos vagyok benne, hogy nem tudom tolerálni.
hátha még lehet változtatni, a lány még mellette van.
mindenesetre nagy hiba volt, sok múlik azon, hogy a jövőben min tud változtatni.
általába a férfiak akkor jönnek rá h kit szeretnek igazán, amikor már késő! akkor már tudják h mit rontottak el, mit kellett volna másképp csinálni!
ha tudod h szereted, ha ő változtatta meg az életed, ő áll melletted bajban is és szomorúságban is, akkor miért csaltad meg?
akkor akárhogy is mondod, nem szeretted igazán! lehet h utána már rájöttél arra h ő kell neked, de miért azután h elrontottál mindent? utólag könnyen okos az ember!
hogy zsarol?
intim célzásokat tesz, hozzád bújik, vagy érzelmileg zsarol?
hogy alakult ki ez a szituáció, tetszett valaha ez a csaj, miért mentél fel hozzá?
előző kapcsolataidban is előfordult megcsalás?
töröld le te is a könnyeit.
nem árt ha áskálódsz kicsit magadban, milyen körülmények között csaltad meg, buliban, régi baráttal, hogyan történt?
sziasztok. még új vagyok itt de a segítségetekre, tanácsotokra lenne szükségem!
5 hónappal ezelőtt megismerkedtem egy gyönyörü helyes lánnyal,aki belém szeretett igaz szerelemmel,és én mocskos aljas módon hazudtam Neki és megcsaltam...
3 alkalommal,ráadásul egy olyannal aki a nyomába sem érhet sosem.
nem tudok rá magyarázatot adni hogy miért tettem,hiszen mindent megkaptam Tőle amit csak ember kaphatott:őszinteséget,hűséget,figyelmet,önzetlen és odaadó gondoskodást...
nem volt szép életem,de Ő megigérte hogy együtt mindent bepótolunk ami eddig kimaradt belőle,Ő volt aki letörölte a könnyeimet,aki átölelt és mindig mellettem állt..
de én átvertem...romba döntöttem az álmait,elvettem a céljait...
persze kiderült a dolog,bevalottam mindent és Neki csalodnia kellett bennem,ugyanúgy ahogy csalódtak bennem a szülei és a barátai is akik elfogadtak,és akiknek igéretet tettem annak idején hogy vigyázzni fogok Rá,mert Őt is annyi rossz érte már!
ez 4 napja történt
nem kértem hogy bocsásson meg,mert ilyet nem kérhetek,arra amit tettem nincs bocsánat,nem kértem még egy esélyt,megváltozott bennem valami ,más ember lettem azóta,megfogadtam Neki,a szüleinek, a barátainknak és legföképpen magamnak,hogy soha sem fogom többé megbántani,őszinte és hűséges maradok hozzá mert már tudom hogy Ő az igazi,egy különleges kincs amire vigyázznom kell mint a hímestojásra!és bizonyitani szeretnék hogy megérdemlek egy ilyen csodálotos és nagyszerű embert mint Ő!
de ezek csak szavak,amiket már senki nem hisz el nekem többé...
elrontottam..
lehet hogy soha nem nyerhetem vissza a bizalmát,és soha nem lehetünk együtt boldogok,de ISTEN lássa lelkem igyekszem...
nagyon igyekszem....
Úgy érzem az életem célját dobtam el.mindent megtennék hogy meg nem történtté tegyem. ő azóta is mellettem van és azóta is számtalanszor törli a könnyem. hogyan képes rá? mit tettem én vele? betudom valaha bizonyítani az életbe hogy csak rá van szükségem? mit tegyek??
nagyon köszönöm a tanácsotok!!!
HAHA ez most vicc volt?
Egyébként bármikor és bárkiben megkattanhat az a bizonyos, nem feltétlenül kell inni. Bár most annyira alfában van az agyam, hogy még a kismókus sem tudná felhúzni. A lényeg, hogy csalni gerinctelenség, letagadni még inkább, újra megtenni pedig annál is inkább. Sokszor nem kell más hozzá csak egy kis "csillámpor" a szemekbe és kész a varázs, ami rögtön el is illan, marad a bűntudat. Ha már ide írt biztosan eléggé kellemetlenül érzi magát. Ha híreskedni akart volna vele, akkor alá is írta volna.
Ez jó gondolat. Elindította a saját maga lavináját :)
Én meg azon gondolkodom, hogy a fórum elindítója esetleg részeg volt, amikor megcsalta a feleségét. Azonban ez csak egy pindurka mentség! Ne igyon addig, amíg ez bekövetkezik. Tudni kell, mikor kell abbahagyni!