Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mit teremtsünk az asztalra vacsorára? fórum

Mit teremtsünk az asztalra vacsorára? (beszélgetés)


1 2 3
2013. jan. 5. 11:16
Én gyakran csinálok hagyományos szendvicset (kenyér vagy zsemle, rá kis vaj, felvágott, főtt tojás, sajt, paradicsom, stb.)és ezt vagy hidegen esszük, vagy beteszem a sütőbe pár percre, épphogy átmelegedjen. Nagyon szeretjük, néha reszelek rá hagymát is.
2013. jan. 4. 18:58
Májkrémes kenyér sajttal, csak úgy egyszerűen :) Nem szoktunk meleget vacsorázni.
2013. jan. 4. 18:55
Sajtos párizsis kefíres kiflik is készültek! Judit képek fent az oldalon,tudod hol!:-)
2013. jan. 4. 17:53
NÁLUNK PALÓC LEVES VAN...
68. 68bf453ef3 (válaszként erre: 67. - 2ac8ed4feb)
2013. jan. 4. 17:19
Küldhetsz nekem is:PPPP
2013. jan. 4. 17:11
Perecet készítek!:DMár kel a tészta:)
2013. jan. 4. 16:51
Ki mit talál a hűbőben.Nálunk ma virsli,párizsi és egy kis leves közül lehet választani.
65. noozimanoo (válaszként erre: 63. - Baguster)
2013. jan. 4. 16:48
Nem vagy te Eger környéki? :)
2013. jan. 4. 16:48
Nálunk frankfurti leves van! :)
2013. jan. 4. 16:39

Azt hiszem,hogy csorog a nyálam.

Nálam vajas lekváros kenyér,pirítós paprikakrémmel a tetején.

rántotta hagymával,zöldpaprikával,

sült- kolbász,szalonna,hagyma héjában sült burgonyával.

mackó vagy tócsni :)

62. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 51. - Andi6020)
2013. jan. 4. 16:37
Úhhh, de jól hangzik. De, ha ez a vacsora, mi lehetett az ebéd.
2013. jan. 4. 16:21
Vajas sonkás kenyér:)
2013. jan. 4. 16:17
rakott káposzta és borsóleves:-)
2013. jan. 4. 16:11
Rántott csirkecomb (csak felsô és kettôbe vágva)
2013. jan. 4. 16:10
Bundás kenyeret
57. Mókhusi (válaszként erre: 56. - Mókhusi)
2013. jan. 4. 16:08
Közben látom, írtál, én is most ettem belőle, nekem ez már a vacsorám, páromnak inkább estebéd, meg majd vacsora, annyit csináltam :D
2013. jan. 4. 16:07
Bolognai pizza
2013. jan. 4. 16:05
Valami könnyűre gondoltam.szemezgettem a tojáspogival,lehet ,hogy családnak elkészítem,de én nem fogok enni belőle!
2013. jan. 4. 16:04
Jujjj de finomakat írtok!:)
53. Belial (válaszként erre: 52. - Belial)
2013. jan. 4. 16:04
Csak disznóval, nem pulykával
52. Belial
2013. jan. 4. 16:03

Tárkonyos raguleves


[link]

2013. jan. 4. 16:02
Juhtúróval töltött gombát rántva, mazsolás diós rizzsel, áfonyalekvárral
2013. jan. 4. 16:02
Ötleteket várok!:)
2013. jan. 4. 16:01
Mit készítesz vacsorára?
48. Lisy50
2011. jan. 29. 09:25

Tésztasaláta:

Főtt kihűlt penne v. orsó tészta,összekeverjük majonéz,só,snidling v. aki szereti kapor, 15dkg reszelt sajt,1 konzerv kukorica,fél kockára vágott kígyóubi,gépsonka vagy virsli, esetleg maradék sült hús, ki mit szeret! 1 órára hűtőbe összeérlelni, nagyon finom!!:)

2011. jan. 29. 09:14

Tojásos-tárkonyos krém


Vágj apró kockára hat főtt tojást, majd keverj hozzá 1 evőkanál mustárt, 2 evőkanál tejfölt, és ugyanennyi majonézt. Apríts a masszához fél csokor petrezselymet, végül ízesítsd egy csipet sóval, borssal, néhány csepp citromlével, és egy kávéskanál tárkonnyal. Egy óra hűtés után isteni feltétet kapsz.


Nagyon finom!

Többnyire minden héten kell készítenem, bejön a családnak!

2011. jan. 10. 15:12
Nagyon köszönöm mindenkinek! Írjatok még legyetek szívesek, szendvicskrémeket, mint pl.tojáskrém, ill. meleg szendvicsre kenhető cuccokat, ha valaki szokott ilyeneket kreálni.
2011. jan. 9. 13:49

néha még egy kis tésztavacsora is belefér, ami 30 perc alatt kész


pl. spagetti : sajtszószos (olaj, szalonnacsík, fokhagyma, tejszín, reszelt sajt)


gulyáskrémes: ugyanaz, mint előbb, csak gulyákrém még hozzá, és lehet füstölt sajttal is


cukkínipépes-tejszínes sajtos

2011. jan. 9. 13:45

sziasztok!


1.császárszalonna vagy bacon szalonna szeleteket egy jénaiba teszel, rá főtt félbevágott tojásokat, beborítod a szalonnával és a tetejét leöntöd besamell mártással, rá reszelt sajt és be a sütőbe, nagyon finom, mondjuk nem diétás.


2. nyáron szoktam sok virslit venni, grillen megsütni, hozzá összevágok paradicsomot, paprikát, uborkát és joghurtos öntettel leöntöm.


3. mindenféle kelt süti, mondjuk ez vagy 2 óra mire ehető, nekem van kenyérsütőm , abba beledobom a hozzávalókat, mikor hazaérek, kb. 1,5 óra mire megkell, akkor lehet tölteni 10 perc és a sütés 30 perc, mondjuk, ha fél ötkor hozzákezdek 1/2 hét 7 óra lesz mire ehető, de marad belőle reggelire is


van egy csomó sós változat is: sonkás vagy kolbászos csónakok, kiflik, bukták.


4. kifli belsejét kivágod, bele nyomsz virslit, úgy hogy egy pillanatra beáztatod tejbe, bele kiolajozott jénaiba , rá reszelt sajt. be a sütőbe


5. két szelet kenyér közzé sajt (mondjuk mozzarella felvágva) és így tojásba forgatni, mint a bundás kenyeret

43. 4c07880d46 (válaszként erre: 40. - Rozsa13)
2011. jan. 9. 10:50
Ez nagyon jól hangzik:-)
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook