Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mit tegyen/tehet egy naturista otthon fórum

Mit tegyen/tehet egy naturista otthon (beszélgetés)

16. Amaunet (válaszként erre: 9. - Globus)
ma 06:25

Előttünk a nyár és fi. készül arra, hogy saját bírtokán hódolhasson a naturizmusnak.

Szerintem itt lényegtelen milyen neműek a résztvevők.

Magam is kőkerítést fogok építtetni az utcafrontra és a szomszéd felől a kíváncsi szemek ellen és a kutyák védelmében.

tegnap 22:50
Az a tény nem zavar ha a szomszéd úgy lát? Ha esetleg lefotóz és mutogatja másnak vagy bármi?
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Srcrss)
tegnap 18:56
Sokáig én is ezt hittem... De a kertvárosok már nem a régiek.
13. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:45
Szerintem a saját kertedben azt csinálsz, amit akarsz.
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Papája)
tegnap 18:19
Mind a kukkolás mind a közszeméremsértés tettenéréssel bizonyítható egyértelműen, addig maximum gyanú áll fönn. Felvétel semelyik irányba nem készülhet mert az már BTK irányban bűntethető. Eléggé patthelyzet jogilag... Persze esélyes, hogy egy jogtudós kijavít mert csak én hiszem ezt...
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Globus)
tegnap 18:14

Már volt jó idő és 1-2 hét és megint lesz... Ha pedig arra jutok, hogy kell valamit még tennem az is idő...

Mindegy ki milyen nemű, bármilyen felallásban ugyan az a probléma.

10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Amaunet)
tegnap 18:08

Ücsörgésről szerencsére valóban nincs szó. Inkább úgy mondanám amikor arra jár és eszébe jut... Vagy hall valamit és kíváncsi (pl új zaj vagy hasonló).

Én is így gondolom amúgy, de elfogultságom okán nem voltam biztos benne, hogy objektív a véleményem.

9. globus (válaszként erre: 6. - Amaunet)
tegnap 17:55
Én azt nem értem, hogy jött elő e téma 12 fokban, esőben 😄 mi van, ha FI férfi és a kukkoló is férfi?
8. okoskodó (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:59
Nem foglalok állást, de tény, ha a látvány szép, és van rá lehetőségem, én is megnézném a szomszédomat a kerttel egyetemben természetesen...
7. papája (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:22
Jelentsd fel te, őt, kukkolásért, mert az a tényállás viszont fennáll !
6. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:20

Szerintem mindent megtettél, hogy ne zavarjon másokat ha a saját kertedben meztelenkedsz.

A szomszéd a tetőablakból ne nézzen!:)

Ha mégis megteszi az már leskelődés.

Nehezen tudom elképzelni, hogy valaki a nyáron, hőségben a tetőablakban ücsörög.

5. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:12

Szerintem nem vagy köteles mások tetőablakán benézni, hogy vajon leselkedik-e kifelé valaki. Illetlenség is lenne más ablakán benézni. A saját ablakán kinézhet az ember, de nem köteles. ha olyat lát ami nem tetszik ne nézze!

nem követsz el szabálysértést, bátran vetkőzz le. Lényeg hogy utcáról nem lát se kicsi se nagy.

tegnap 16:08
és így nincs helye se pernek, se vitának.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Fenevigye)
tegnap 16:07
Ez valóban részmegoldás, de a saját komfortom végett nem szeretném az egyik "zúgom" lecserélni egy másikra. A kérdésem arra irányult elsősorban, hogy az "óvintézkedéseim" után emberileg elvarható-e a szomszéd részéről, hogy amennyiben zavarja a ténykedésem belássa normál körülmények között senki se látja a másikat.
tegnap 15:55
Meztelenkedjen egy nyári napernyő alatt.
tegnap 15:47

Viszonylag röviden, tömören az alaphelyzet:

Adott a saját kértem, körben 1,8-2,5m-es palánkkerítéssel. Kritikus helyeken sövénnyel. Az utcáról nem lehet belátni, nincs a szomszédságban gyerek vagy fiatalkorú. Ellenben van tetőablaka a szomszédnak ahonnan rendszeresen átles (saját bevallása szerint mert tetszik neki a kert - ami tételezzük fel igaz). Az nem érdekel, ha kiröhög vagy fricskák tárgya leszek, de feljelentést nem szeretnék a nyakamba. A PTK idevonatkozó (értsd. Közszeméremsértés és társait) olvastam, próbaltam értelmezni stb... Azt hagyjuk. Mielőtt jogi tanácsadásért fizetnék, feldobnám ide és máshova a problémát/kérdést, hogy mi embertársaim véleménye. Azt szögezzük le, hogy egyrészt semmi illetlent nem teszek se tűrök... Mindennek van helye és ideje... A naturizmus az az ami. Másfelől pedig a békés együttélés feltételeit (tehát nem zavarom a környezetem feleslegesen) a tetőablak kivételével kimerítettem. Magyarul ha nem AKAR látni, nem fog. Szerintetek? Túlagyalom vagy a szomszédnak több jóga van a kertemben történőkhöz mint nekem (már kezdem 8vy érezni).

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook