Mit tegyek? Segítsetek!! (beszélgetés)
...én totál úgy értelmeztem, hogy úgy érzed" terhes lehetsz és pont ezt nem akarod....
hmm... érdekesen indítottad a fórumot.
Sok sikert.
bocsika nagymellenyes, akkor az ember azt irna, nagyon szeretnenk gyereket. nem azt, hogy nagyon szeretnek, es a parom sem akadalyozza :D :D
amilyen kapcsolatok vannak ma, nem csodalkoznek semmin, ezert kerdeztem ra, mennyire vagy egyedul esetleg a gyerekvallalassal
szerintem is ha egy hete kesik, es nem mutatja ki a teszt, valoszinubb, hogy nem vagy terhes, csak kesik most valami miatt, es par napon belul megjon. de az is lehet, hogy mar gyereket varsz :D dokihoz menni egyik esetben sem felesleges, mert ha nem vagy terhes, akkor is jo, ha megvizsgalnak, foleg ha tervezed, szeretned, legalabb megnyugtat, hogy minden rendben
Szerintem várj még egy hetet és vegyél egy tesztet. Aztán ha pozitív akkor menj dokihoz, ha negatív akkor lehet hogy késik. 3 hét késéssel már fogad az orvos.
Nekem pont ellenkező a problémám... 4honapja menstruálok.
:/
Az első terhességemnél elmentem futni és szúrt közben az oldalam... Most viszont semmi tünet nincs, dolgozom es az sem olyan kimerítő. Mar 4 tesztet is elvégeztem és mind negatív. Meddig várjak még szerintetek az orvossal?
Ebben
Az orvosok pozitív teszt nélkül 2 hetes késésig nem szoktak foglalkozni a késéssel. Kivéve ha magán dokihoz mész. Az megnéz amikor akarod ugye.
Ha nem pozitív a teszt még várnék egy hetet és orvos.
Máskor mennyit szokott ingadozni a ciklus hossza?
Sziasztok. Van már egy 4 éves fiam, most viszont ugy érzem hogy úton van a második baba, de a tesztjeim eddig negatívak. Ebben a hónapban kellett volna meg jönnie 19-én, tehát mar 7.napja késik. Néha szokott lenni hogy egy kicsit görcsöl a hasam, de az el is múlik pár perc múlva. Melleim most nem fájnak, pedig az is szokott a bajom elott kb 1 héttel jelentkezni. Mit gondoltok? Várjak még, vagy kérjek időpontot az orvosomtól?
Átlagban 36 naposak a ciklusaim. Tavaly szeptember óta jegyzem naptárban.
További ajánlott fórumok:
- 21 hónapos kisfiam nem akar főtt ételt enni hónapok óta! Ha tudtok segítsetek, tanácstalan vagyok, mit tegyek?
- Nem tudom, hogy mit tegyek! Akar valami komolyat tőlem, vagy sem? Légyszi segítsetek!
- Mit tegyek? Tanácsra van szükségem!!! Kérem segítsetek!!!
- Mit tegyek, ha a depresszió több jelét is vélem felfedezni magamon? Segitsetek!
- Kisfiam a köhögéstől öklendezik és hány. A hányás hasmenés után most ebben szenved. Most 2, 5 éves, segítsetek, mit tegyek?
- Kötelező biztosítás! Segítsetek, mit tegyek?