Mit tegyek hogy ne apadjon el az anyatejem? (beszélgetés)
igen, de csak addig, amíg nem jött a lelki:(((
utána sajnos már nem.
Az a baj hogy már szinte csak 10 ml-tudok neki adni...!
Van még remény szerintetek?Visszajöhet még a tejcsim?
Sziasztok!
Nehézkes...de nem adom fel:)
Van amikor már elfogadja a cicit..csak nem sokáig bírja...
Szia.Nekem három gyermekem van.A két nagyobbat 2,5éves korukig szoptattam,a kicsi most 15 hónapos és intenzíven szopizik.
A serkentő tea valóban egyén függő.Viszont igyál sok rostos üdítőt,sőt alkohol mentes sört is ihatsz.És annyit egyél ,amennyi jól esik,mert attól is van tejcsi.És még valami:gratulálok neked amiért nem adod fel,és megpróbálod újra szoptatni a gyermekedet.
De enned is kell, rendesen es amit eszrevettem, akkor tobb a tejem, ha azt eszem, ami jol is esik.
(sajnos latszik is)
Minél többet tedd mellre, akkor is ha nem fogadja el. Előbb utóbb rákényszerül. A tápszert pedig jó mélyre tedd el. Ne add fel, nehéz lesz, de megéri. És pihenj jó sokat, igyál sok folyadékot (én még a szoptatáshoz is bevittem magammal inni). A fejés is jó, de a szopit nem pótolja. Ha mégse fogadja el, és már megesik rajta a szíved, itasd kis kávéspohárból, mert cumisüvegből könnyen jön a kaja, nem kell érte dolgozni. Persze hogy a könnyebbik utat választja, nem buta :)
Kitartást és sok tejcsit kívánok neked
az van, akinek segít, nekem például nem. Egyénfüggőek ezek a dolgok, de a lentiekkel sikert érhetsz el.
megyek, mert az én fiókám viszont hív:)
Csak okosan, majd írok, hogy hogy haladsz!!
nincs!
nekem is ingadozott, amint nem tudtam aludni.
Ennek kiküszöbölésére csináltuk azt, hogy a szoptatások között mindig igyekeztem pihenni/aludni.
Hidd el, nincs még baj, csak ne ess kétségbe!
Az viszont nagyon jó/mármint a fejés/, de inkább a szopizást erőltesd nála.
ha végképp nem megy, akkor fejd le .
Víz-ez a legfőbb titok!
Ismerem az érzést, nekem a férjem már jobban tudta tenni a dolgokat/kivéve a szoptatást:)/, mert roppant feszült voltam, hogy jól csinálom-e. Ő írta a gramokat, közösen mértünk, együtt számoltunk, hogy mennyit is kell utólag lefejni, és még sorolhatnám.
Szóval: tessék összeszedni magad, most a gyerek az ELSŐ!!!
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Mit tegyek, hogy kilabaljak ebbol a nyomott hangulatbol?
- Nincs anyatejem, a három hetes babómnak hozzuk a tejet. Viszont, ha azt is kap a tápszer mellé, akkor görcsöl a hasa. Valaki járt már így?
- Mit tegyek, hogy elapadjon a tejem?
- Ha van előtejem, akkor biztos hogy lesz anyatejem?
- Choragon injekciót kapott valaki beültetés után, hogy megtapadjon az embrió?