Mit tegyek, hogy elapadjon a tejem? (tudásbázis)
Én kb 2 hónapja nem szoptatok, de még mindig jön tejcsi a ciciből
de Nekem sem fáj
Mar tobben leirtak, annyit fejj, amennyivel eppen megkonyebbulsz.
Elotte picit maszirozd meg, vigyazz a csomokra, nehogy begyulladjon!
Nehany nap alatt elapad!
Ha rajuk teritesz hideg vizes torolkozot, az is segit!
Most ne furodj forro, nagyon meleg vizben.
A haziorvosom meg azt tanacsolta, hogy nehany napig minel kevesebb folyadekot igyak.
Fejd le, hogy ne feszüljön. MIndig növeld két fejés között az időt. Amit lefejsz, mehet a fagyasztóba, később bele tudod keverni a gyerek kajájába.
Hideg vízzel borogasd két fejés között, attól apad.
Fejni kell, de olyan ritkán, ahogy csak tudod. Ha csomó marad bent, az magától nem tűnik el.
Nekem váratlanul kellett leválasztanom egy hosszabb gyógyszerkúra miatt, 3 nap alatt teljesen elapadt, és asszem 2x fejtem.
csak annyit fejj le, hogy ne fájjon, így lassan apadásnak indul. plusz a hideg vizes borogatás is besegít az apasztásban
kati
van rá homeós szer
hideg vizes borogatás
ha nagyon fáj akkor egy picit fejj le belőle
Köszi!
De ha lefejem akkor egyre jobban újra termelődik nem?
Sziasztok!
Van egy kis problémám, a kisfiam 11 hónapos lesz, eddig szoptattam meg persze már többnyire mást is evett, na...de visszatérve egyre kevesbedett a tejem az utóbbi időben már csak 1X szopizott éjjel, de kb 3 napja nem szopik! Nekem persze ha nem is nagyon de meg van gyűlve azóta a tejem, nagyon fájnak a melleim :( Mit tegyek, hogy elapadjon a tejem, a picimnek már úgy se kell!?
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Mit tegyek, hogy kilabaljak ebbol a nyomott hangulatbol?
- Mit tegyek, hogy a fiammal rendeződjön a kapcsolatunk?
- Az én vércsoportom B Rh pos. a kisfiamé is az, volt férjemé 0, és azt mondja, hogy nem lehet az övé a gyerek, mit tegyek?
- Mit tegyek, hogy több tejem legyen?
- Kevés a tejem mit tegyek?Hány óránként szoptassak?Hogy pótoljam?