Mit tegyek, hogy "azt" tegye? (beszélgetés)
8 éve? 8 nap után már megbolondulok (pedig heteket kell várnom az újabb együttlétre).
Most hol tartotok?
Hát igen, lehet ilyen extravagáns az élet, hogy egy lakáscsere is megoldhat sok éves szexuális problémát, miért is ne?
Lényeg, hogy megoldódott. :)
Lakáscserénél tippadók voltak.
Nem írnám le az egész sztorit.. ( asziszem nem válaszoltam még bocs )
Te jó ég!
Ez komoly???
hiszen gyereket nemzett"
Hegedűt megnyekergetni könnyű, de virtuozan játszani rajta....
:)
Szabadjon a másik nem részéröl hozzászólni
Megváltoztak volna a hölgyek itt, hogy nem a szokásos "rugd ki, menjen a fenébe az ilyen" tanácsoakt adjátok?
Máskor ennél rövidebb pausa esetén is ez megy
:)
A topiknyitóhoz
Két út van
a/ egy kelelmesen előkészitett este/vacsora után keményen kimondani hogy mi a gondod. Amikor jön a "butuskázás", hangot kissé felemelni és tovább folytatni
És beszéld ki magad, ne hagyd hogy férevigye a témát
Mond el minden gondodat, hogy látod ezt a helyzetet és "erőszakold ki" az ő véleményét is
Ha az a válasz, hogy "butuska, ez igy tökéletes, szép vagy, nem megvan mindened, akkor meg?..."
Akkor kezd el előlröl mondani és kihegyezve a szexre amit te már nagyon kivánsz
Vártál 8 évig, türelmes voltál stb.
Dehát ezt ne én adjam a szádba
Ha elég erős vagy, meglesz a válasz rá
Ettöl függ a következő lépés
41 éves vagy, van még elötted élet
Mesélhetnék elég kacifántos/szomorú sztorit amikor a szép sportos jól öltözött, férj tenyerén hordott feleség 48 évesen ismerkedett meg egy férfivel
Azóta függetlenek lettek mindketten, nem egy lakásban élnek, de együtt vannak
Igaz, a gyerekei már felnőttek voltak
Hidd el nem volt könnyű a nőnek végigcsinálni amit csinált, részletekbe belemenni, hosszú sztori lenne
Viszont volt szép 25 éve. Úgy szerették és szeretett, ahogy korábban őt és ő nem.
Ha időben nem oldod meg a helyzetet ez így marad és tönkremész idegileg
??????
8 év szex nélkül????
És nem is hiányzott......
Majd lesz, aki megmondja!!! :DDD
De hogy is van ez a szomszédokkal?:)
Igen. Az egyik felét a szomszédok, a másik fele meg maguktól..
( hogy is van ez a mondat pontosan ? )
Nem Isten hírével?
És nem "menj"? :D
Én is azt feltételeztem a kérdés komoly.
Sok éve nálunk is voltak gondok, és nem az volt a reakcióm : menyj Isten nevében....
" Öleld meg, csókold meg, csábítsd el! "
Végre valaki nem azzal kezdi / folytatja : Válj el, kölltözz külön....
Készülj fel, hogy nem lesz könnyű, de nézd a jó oldalát is: mintha először szeretkeznétek! Ugyis ki emlékszik már a legutóbbira?:)
Drukkolok!
Ha te attól érzed nőnek magad, hogy hányszor van szex, már rég rossz a sorrend. Először nőnek kell magad érezned szex nélkül is, és utána mindegy lesz, hogy hányszor van, a te önbecsülésed betonbiztos. És természetesen ez megerősít abban is, hogy megszerezd. Nem értek egyet azzal, hogy egy nő csak a pasija miatt érezze magát annak.
Az olaszoknál meg egyenesen divat reklámozni a kasztitást, több primadonna celeb is bőszen hirdeti, hogy amíg nem találja meg a megfelelő partnert, addig inkább szex nélkül marad és ettől még klikkeltebbek a neten és még jobban kívánják őket! Ilyen Barbara D'Urso, 50valahány éves és pl. 3 évig nem volt senkivel, de Michelle Hunziker is, ő 2 évig volt szingli és szexmentes, most lebabázott épp. Szerintem mindkettő nőies, szexi és tisztában vannak ezzel, nem a szex mennyiségétől teszik függővé.
Ettől függetlenül én sem tartom normálisnak, hogy 8 évig egy kapcsolaton belül csak várnak és várnak és senki nem tesz semmit. Még mindig jobb későn mint soha
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Mit tegyek, hogy kilabaljak ebbol a nyomott hangulatbol?
- Mit tegyek, hogy a fiammal rendeződjön a kapcsolatunk?
- Az én vércsoportom B Rh pos. a kisfiamé is az, volt férjemé 0, és azt mondja, hogy nem lehet az övé a gyerek, mit tegyek?
- Mit tegyek, hogy javuljanak az életkörülményeim?
- Mit tegyek, hogy a skype beszélgetésnél ne legyen ott a párom anyukája?