Mit tegyek, hogy a gyermek éjszaka ne tudja lerúgni a takarót? (tudásbázis)
ezen eldobtam magam úgy röhögtem:)))
bocs.
Minden gyerek jobban tudja mi jó neki, mint mi felnőttek. Kitakarózik? Melege van. Bizony felváltva édesanya, édesapa illik odafigyelni. Nekünk bevált, mindig a derekát betakarni, ha oldalt fekszik. Az is, hogy éreztetni a csöppséggel, hogy betakartuk. Nagyobbacskának anyai-apai "simogatással" emlékeztetni a betakarózásra. Ezt ifjú korban is meg lehet tenni.
Fiaink 42 és 36 évesek! Most is betakart derékkal alszanak, még nyáron is.
Nem vagyok benne biztos, de lehet, hogy nem kéne semmit tenned a takaróval, mert lehet, hogy melege volt.
Ha nagyon pici, akkor hálózsák.
én mikor picik voltak hálózsákot használtam
nem vastagot
azt nem tudták lerugni
Nálunk nincs takaró.
Vastagabb kezes-lábas,alatta hosszú ujjú body, zokni,meg jó meleg a szobájában! :)
Az előttem szólóhoz szeretnék csatlakozni!Tedd hálózsákba.Az én lányomhoz sokat kellett felkelni,mert mindig lerugta a takarót.
egy idő után ráuntam,és vettem neki hálózsákot.
Nagyon jó találmány,és megszűnik az aggodalom is,és Te is nyugodtan tudsz pihenni.Nem kell aggódni,hogy kitakarózik és megfázik.
Lehet vekonyabb takarora van szuksege, mert a meleg miatt rugja le magarol?
Az is egy megoldas lehet, ha ugy van betakarva, hogy a derekat fedje, de a labai logjanak ki (ugy sincs meg mezitlab gondolom).
Szerintem Ő érzi: ha kitakarja magát akkor vagy olyan tipus,aki utálja ha be van takarva a lába, vagy melege van.
Az én 9 hónapos kiscsajom a fejére húzza...Már nem küzdök,Ő tudja + családi vonás és amúgy a tappancsai melegek ! :)
Értem.Bár a gyerekem még talán egyetlen éjszakán át sem tűrte meg a zoknit magán,mert izzadt a lába tőle!A véleményem az,h nagyon sok anyuka túlöltözteti a gyerekét,nemcsak alváshoz(tisztelet a kivételnek)Pedig úgy tartják,ne legyen több cucc a gyereken,mint rajtad(mert a hőleadásuk még nem úgy működik,mint a felnőtteké)
Szerintem egy hálózsák és egy body elegendő,felesleges bármi más!!!
További ajánlott fórumok:
- Mennyi idős volt a gyermeked/eid amikortól átaludta az éjszakákat?
- A 3 hónapos gyermekem éjszaka is 3 óránként felkel szopcsizni. Mivel lehet rászokatni az éjszakai alvásra?
- Kinek hogy alszik éjszaka a gyermeke?
- Hogyan tudnam 20 honapos gyermekemet leszoktatni az ejszakai tejivasrol?
- Ti hogy szoktattátok le gyermeketeket az éjszakai ivásról?
- Hogyan szoktassam le a gyermekemet az éjszakai szoptatásról?