Mit tegyek, ha a hitelre hivatkozva a férjem nem akarja eladni? (tudásbázis)
6. c73db520ef
2016. júl. 28. 06:05
A vevo tegye letetbe a neki jaro elolegreszt az ugyvednel, utana pedig az ugyved szolitsa fel a ferjet az ingatlanresz eladasara.
A te reszedet termeszetesen ugyanigy.
Fel kell szollittatni az eloveteli jog gyakorlasara vagy lemondasara...
5. sünmalacka
2016. júl. 27. 23:18
Véletlenül kiírtam még egyszer a kérdést, elnézést kérek!
4. sünmalacka (válaszként erre: 2. - C73db520ef)
2016. júl. 27. 23:17
Köszönöm.
3. ca6273a8a5
2016. júl. 26. 15:31
sürgősen keress egy ügyvédet!
2. c73db520ef
2016. júl. 25. 07:55
Nem kenyszerithet arra, hogy mellette maradj a hitellel zsarolva. Amugy ugyved. vagy el a masik fel az elovasarlasi jogaval vagy az eladas.
Amennyiben viszed a vasarlot az ugyvedhez, hogy marpedig van ember, aki megveszi, megszabadulhatsz az embertol, a haztol, a hiteltol.
Nagy kalappal!
Ugyanilyen cipoben jartam en is.
1. sünmalacka
2016. júl. 24. 22:51
Rossz házasságban élünk, ráadásul a házunkon svájci frank hitel van. El tudnánk adni, mert jó a környék, ahol lakunk, de a Férjem nem akarja, a hitelre hivatkozik. Én mint adóstárs mit tehetek?
További ajánlott fórumok:
- Az első babánkat várom és közben a férjemnek viszonya van. Mit tegyek? Volt/van valaki ilyen helyzetben?
- A férjemet az édesanyja folyamatosan érzelmileg zsarolja, mert engem jobban szeret, mint őt, és ezt anyuka nem tudja elviselni. Mit tegyek?
- Mit tegyek? A férjem 7éve szeretőt tart!!
- Az én vércsoportom B Rh pos. a kisfiamé is az, volt férjemé 0, és azt mondja, hogy nem lehet az övé a gyerek, mit tegyek?
- A férjem anyagi okokra hivatkozva válni akar
- Mit tegyek, hogy vége legyen a szenvedésnek? Vettem egy lakást hitelre, most meg jönnek a váratlan egyéb kiadások.