Mit tegyek az exemmel?? (beszélgetés)
Elolvastam durva remélem megoldódott már azóta.
Voltam hasonló helyzetben pár éve. Amikor a családom megtudta, hogy zaklat a volt barátom, iszonyú dühösek lettek. Öcsém és barátai (úgy néznek ki, mint a Bidermeier szekrények)megkeresték és elmagyarázták neki, hogyha mégegyszer zaklatni merészel, aznap este már a halakkal alszik a Tisza fenekén. :) Utána soha többé nem zaklatott, még telefonon sem.
Akkor marad a klasszikus megfejtés.Fekete Chevy Van, satufék, fickó be, erdőbe ki és otthagyni egy szál pólóban....Vagy nem?
Ha komolyan zaklat,fel kell jelentened.A barárnőm is ezt tette a férjével.Külön vannak, a pasi egy másik nőnél lakik de zaklatja a barátnőmet.Ő elment az ügyészségre és feljelentette.Kért távoltartásit.Csütörtökön megyek a rendőrségre emiatt.Mivel szomszédok vagyunk én vagyok az egyik tanú akit megjelölt a barátnőm.Minden balhét hallottam.Sajnos.
Tudod, az a baj, hogy ilyen pasikkal nem lehet már semmit se megbeszélni, ő már nem fog érteni a szavakból, csak a tettekből. Egyetlen megoldás van, ha nem reagál semmit, ha levegőnek nézi a csaj.
Én a helyedben elhívnám egy randevúra,leültetném az asztalhoz és elmagyaráznám, hogy mennyi az idő. Vidd el titokban a jelenlegi "életed értelmét", elkerülve a féltékenységet hisz a Perzsa-öböl környékén ezért addig püfölnének bambuszpálcával a Muttawa emberei, amíg el nem ájulsz...:):)
Félre a tréfát!
Ezt telefonon nem lehet tisztázni!
Egy kiadós beszélgetésbe sokminden belefér a türelmes szavaktól az esetleges anyázásig.
A nők sokszor elkövetik azt a hibát, hogy igyekeznek megszégyeníteni a hapsikat -néha nyilvánosan is - a pasasok meg képtelenek elengedni a nőt, mert nem fogadják el, hogy változott a helyzet és most nem ők vannak a középpontban.
Nem nehéz ezt megoldani, persze nem tudni, hogy mi volt a "válópör" valódi oka, bár gondolom Te mondtat ki az áment.
A kapcsolatok kialakulása során és a befejezésekor is mindig a nő dönt, ezt tény!
Szerintem is a számváltoztatás a legjobb megoldás, és azt is lehetőleg letitkosítani, közös ismerősöknek felhívni rá a figyelmét ha keresi őket, ne adja meg nekik.
Szerintem tokmindegy, mit ir. Te tudod ugyis csak, h mi az igazsag. Szerintem ha ir, alapbol el se olvasd, torold ki. Az ilyenek meg gyerekek, onbizalomhianyos alakok. Majd talal valami masik csajt (elore sajnalom a not :)), es arra telepszik ra.
Hát eddig ugy volt h ha irt nem válaszoltam neki! De most ugy felidegesített h nem állhattam meg szó nélkül. De ezentúl ha ir ne válaszolok neki! Találjon ki nyugodtan amit csak akar hordjon le bárminek nem fog érdekelni!!!
Sztem ne foglalkozz vele,ha nem regálsz neki vissza a sértéseire,akkor előbb-utóbb le fog állni!
Ha ő ír neked valamit,és Te reagálsz vissza,azt hiszi,akkor beszélgettek,ami nem jelzi a kapcsolat végét!Én ezt csináltam,egy hónapig írogatott,aztán úgy eltűnt,azóta sem hallottam róla!Ennek már 3 éve...
kb. 4500 Ft-ért lehet számot változtatni. Bemész a szolgáltatóhoz, és hoppsz, már kész is a dolog. Ennyit megér, nem?
Egyébként meg magadban kell tisztáznod a dolgokat. Mert ezek szerint, még fontos neked a véleménye, ha így meg tud bántani.
Smsben...
de nem tok mit tenni vele!!!!Már irtuk neki h nem az enyém a teló, haverom felhivta s még mindig nem fogja fel h mi van!!! Azt mondja h hallott rólam dologkat jelzem 200kmre van tőlem közös ismerősünk nincs... s azt irta h hallotta h mien ribanc lettem!!! Érdekes 7 hónapja van barátom akibe halájosan szerelmes vok, s ő ezt nem tudja elfogadni!!!
Közönség vagy a hülyeségeire, azért nem hagyja abba.
Felveszed neki a telefont? Vagy msn-en? Szigetelődj el Tőle.
Remélhetően csak egy agyilag fejlettlen feltűnési viszketegségben szenvedő éretlen "kisfiú"-ról van szó, akinek csak nagy a szája. Biztos Te voltál neki az első, és nem tud uralkodni az érzésein.
Senki többet????? Már nem tok vele mit tenni? Most azt mondta bosszút áll mert nem köszöntöttem fel szülinapján... egyáltalán nem érdemelte meg!!!
Hát az a baj h nehéz szót érteni vele... Próbáltuk szépen- fenyegetőzött... Próbáltuk durván- még durvább lett vagy egyszerűen csak mosolygott...
B verzió, ha tettlegesen zaklat, fel kell ám jelenteni szépen, a rendőrségen, avagy a helyszínen rendőrt hívni. Ilyenkor szép nagydarab rendőröket szoktak küldeni. Attól majd összemegy ici-picire, és meggondolja, mikor fenyeget legközelebb.
Ez mindíg esetfüggő, hogy milyen ember a másik, hogy miért szakítottatok. Nem biztos, hogy azért zaklat, mert epekszik utánad, lehet, hogy olyan sérelem érte a szakításkor, amin nem tudja túltenni magát. Ezt meg kell próbálni tisztázni vele, mert jobb a barátság. Ha nem megy, vagy egyszerűen nem lehet szót érteni vele, cseréld le a telefonszámaidat, és titkosítsd, vagy egyszerűen ne vedd fel a telefonjait. Hang a névhez->néma. Ha nem mutatkozik be a telefonja, egy hívást se vegyél fel, ami nem mutatkozik be. Meg fogja unni. Türelem :)
Reagálj Te is agresszívan és durván mert másképp úgysem fog leállni. Akadályozd meg idoben mielott még komolyabbra fordulna a helyzet.
Szia!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél. A kérdésedre nehéz választ adni. Gondolom próbáltad már megbeszélni vele normálisan, haragosan stb.
Minden ember más bánásmódot igényel, másból ért.
Remélem, megoldódik a problémád.
Már több mint 7 hónapja szakítottam a voltommal s még mindig zaklat de egyre durvábban? Nem tom mit tegyek vele... S.O.S
További ajánlott fórumok: