Nem beszélünk az exemmel (beszélgetés)
9. lolita2112 (válaszként erre: 8. - Pteri)
2022. jún. 13. 06:40
teljesen egyetertek veled!
8. pteri (válaszként erre: 1. - LoIita)
2022. jún. 10. 22:34
Sosem értettem miért kellene beszélni az exxel? Nem rokon, nem baràt, egy idő múlva màr ismerősnek se mondanàm.
7. Sirga
2022. jún. 10. 12:53
Légy hű Magadhoz! Ő gyerekes, de emiatt Neked nem kell annak lenned. Nem azt mondom, hogy keresd a kedvét, próbálj vele beszélgetni, de én nem nézném levegőnek csak azért, mert ő duzzog. Lehet, ezzel egyedül vagyok. :)
6. LoIita (válaszként erre: 5. - Napsugár8)
2022. jún. 10. 09:38
Köszönöm!
5. Napsugár8 (válaszként erre: 1. - LoIita)
2022. jún. 10. 06:46
Ne tégy semmit. Ha úgy hozza a véletlen, még csak rá se nézz! De át se menj a tulsó oldalra, mert azzal azt jelzed, hogy észrevetted. Menj el mellette mint egy vadidegen mellett. Ha esetleg köszönne, akkor te is köszönj neki, felnőtt ember módjára. Vegye észre magát, milyen gyerekesen viselkedik.
4. Panna.33
2022. jún. 10. 06:36
Hagyd
3. andi6020
2022. jún. 9. 22:12
Hagyd
2. timycat (válaszként erre: 1. - LoIita)
2022. jún. 9. 21:48
Hagyd
1. LoIita
2022. jún. 9. 21:40
1 hónapja szakítottunk és konkrétan levegőnek nézzük a másikat. Ezzel nem is lenne semmi baj, de gyakran találkozunk akaratlanul is, mert közel lakunk, ugyanaz a baráti társaságunk stb. Nekem semmi bajom nincs vele, ő kezdte el ezt az egész semmibe veszlek dolgot. Esetleg valami javaslat, hogy hagyjam és majd megbékél vagy csinálnom kellene valamit?
További ajánlott fórumok:
- Mi lehet a gond? Nem hall a másik fél, ha skype-on beszélünk!
- Hogyan beszélünk el egymás mellett?
- Évek óta nem beszélünk, mégis hiányzik.. Felkeressem?
- Amiről nem beszélünk, pedig sok helyen gondot okoz!
- A párom kinn van külföldön, minden nap beszélünk. Tegnap nem dolgozott, a telefonja mégis egész nap ki volt kapcsolva.
- Normális ha egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán beszélünk telefonon?