Mit tegyek a féltékenykedésem ellen? (beszélgetős fórum)
sziasztok!
Amazon, korábban is féltékeny voltál, korábbi kapcsolataidban is, vagy csak most lett fokozottabb, hogy kiderültek a levelek? És párod hogyan reagál a "rákérdezésre"?
Csak így tovább!
A női praktikát pedig tényleng bevetném a helyedben. Csináld azt amit lótuszvirág22 ír, sztem beválik:) Sok sikert hozzá!
Haho,
Persze,nem balhézok,meg ilyenek,sőt..Azóta nem volt semmi levélváltás,de azért résen vagyok.Nem balhézok,meg ilyenek,hanem ellenkezőleg,eddig bejön...a rákérdezésen már túl vagyok :P
Szia!
Én biztos, hogy figyelemmel kísérném még egy ideig a dolgot és utánna pedig valahogy rákérdeznék, de nem hagynám annyiban az tuti.
Ez mind szép és jó, de az életkor engem azért továbbra is érdekelne. :-)
Egyébként persze, hogy "félti egymást" egy szerelmespár, de az sem mindegy hogyan és mennyire... X-)
Ismerős. Sőt, el is ment mással. Annak, amit akkor éreztem, volt alapja. De ha töretlen a bizalom és nem félek, akkor nincs.
Mihamarabb gyere egyenesbe, mert az alapján, amit olvastam tőled, a barátod nagyon szerethet téged.
Igen csak szerintem neked is ismerős az az érzés ami ott van,hogy elmegy valaki mással:(((
De rendbe fogok jönni csak még idő kell,mert sok volt a csalódás na és nem megy csak úgy túllépni rajta...Teljesen el kell hinnem,hogy csak az enyém és nem lesz vége.
Dehogynem. Előtte is megvoltál, utána is tudnál élni. Természetesen nem lebeszélni akarlak, vagy a kapcsolatotok ellen vagyok, isten ments! De majdnem biztos vagyok abban, hogy emiatt vagy féltékenyebb a kelleténél. Nagyon kapaszkodsz ebbe a szerelembe.
Bevallom, rengeteget csalódtam már én is. Emiatt egyrészt baromi bizalmatlan vagyok az ismerkedő időszakban, másrészt megtanultam, hogy nem dől össze a világ, ha vége egy kapcsolatnak.
Na jó, összedől, a fenébe is! de utána újra felépül. :)
Viszont ha tényleg egymás felei vagytok, akkor együtt fogtok maradni, akkor pont ezért nem szabad aggódni.
Köszönöm szépen;)
Megemlítem neki,hogy csináljuk meg:)Tegnap este beszéltem vele és mondta,hogy az elmúlt időben nagyon keveset találkoztunk ezáltal ő is rájött,hogy nagyon sokat veszekedtünk hülyeségeken de nem akar elvesziteni és csak fáradt volt és stresszes de nagyon szeret.
Valószínüleg az anyukák viszik majd magukkal a kicsiket meg nagyobbakat is.Igen az jobb mikor nincs megszabva csak azt csinálod amihez kedved van:)Köszönjük, meg a sok segítséget is:)Holnap reggel elmegyünk kettesben nyaralni Balcsira egy hétre úgyhogy addig nem nagyon leszek net közelbe de amint tudok írok majd:)
Majd írd meg,hogy hogy sikerült a fesztivál:D
Meg írjon mindenki más is;)Na sziasztok,addig is amíg nem lesz köszönöm az eddigi segítségeket:):D
Igen próbálom így lebeszélni magammal,hogy nem hagy el senkiért.Valószínüleg oka van,hogy kitartunk ennyi minden után is egymás mellett.
Igen sokan becsaptak sőt volt a szexuális életemben egy időszak amit szívesen kitörölnék de a párom ennek ellenére sem távolodott el tőlem,kivárta az időt amíg akkor azt mondtam,hogy jó menjen a dolog.Szóval lelkileg elég roncs lettem de már kezdek rendbe jönni,csak a félktékenység van még bennem.
Gratulálok:-)
Javaslom, hogy csináltasd meg a pároddal is a gyakorlatot és utána vessétek össze az eredményeket, biztos, hogy sokkal stabilabb alapokra tudjátok tenni a kapcsolatotokat ezáltal.
A fesztivál ezoterikus jellegű lesz, nem valószínűek a gyerekek, bár ki tudja...Nincs problémám a sablon mintákkal, de jobban szeretem az egyedi mintákat:-) Amikor szabadon alkothatok:-) Drukkolok nektek:-)
"Nem tudok nélküle élni"
Itt van a kutya elásva.
Csak azt hidd el, hogy nincs az a nő, akiért a párod elhagyna téged. Azt írod, sok mindenen keresztülmentetek már és kitartottatok egymás mellett. Szerinted ez véletlen?
Persze, tudom, kell némi hajlam is a féltékenységre és az se mindegy, milyen volt a szerelmi életed előtte. Sokan becsaptak már?
Sziasztok!
Én 3éve vagyok együtt a párommal.Nagyon féltékeny típus vagyok és kezdem kicsit őrületbe kergetni vele. Semmi okom nincs rá,hogy féltékeny legyek. Mindent elmond nekem:kivel volt, mit csinált, miről beszélgettek. Ritkán veszekedünk, de az esetek 99%-ban a féltékenykedésem miatt. Szeretnék megváltozni! A veszekedések után egy picit sikerül máshogy viselkednem, de csak ideig-óráig tart. Szeretném ha tartós lenne a változás, de egyszerűen nem tudok uralkodni magamon!
zsini megcsináltam a listát:)
Köszönöm a jó ötletet rájöttem,hogy semmi okom rá,hogy ezt csináljam:)Ha hazajön este megbeszélem vele,hogy ennek vége amit eddig csináltam mert már tudom,hogy mekkora hülyeség volt:)Köszönöm szépen:)
Valóban nehéz túllépni ezen, úgy is fel lehet fogni, hogy ez egy helytelen életforma, amin változtatni kell. Életformát váltani pedig sosem egyszerű. Én csak ajánlani tudom a sportot, akár a futást is, a sport kitűnő stresszoldó, önbizalomépítő, elsőosztályú szabadidős elfoglaltság, akár egyedül is, ilyen helyzetben talán jobb is egyedül, mert sport közben még a gondolkodás is tisztább, csak magad lehetsz, mérlegelheted mit akarsz, erősíted nem csak a tested, a lelked, az akaratod, az önbizalmad is.
Sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek van okom a féltékenységre? Mit tegyek?
- Mit tegyek ha féltékeny vagyok?
- Kislányom féltékeny az uj páromra már nem tudom mit tegyek.Tanácsokat kérnék...
- Az őrült féltékenységem az őrületbe kerget,mit tegyek?
- Mit tegyek hogy legyőzzem a féltékenységem?
- Mit tegyek, ha a párom ok nélkül féltékeny?