Mit szoktak konfirmálásra ajándékba vinni? (tudásbázis)
Pénzt, virágot és digitális képkeretet kapott a fiam. ( 14 éves volt, mint mki, aki gyerekkorban konfirmál )
Én márf nem emlékszem, hogy majdnem 30 évvel ezelőtt kaptam-e egyáltalán valamint.
Köszi, a pénz lesz a legjobb, azt vesz, amit akar.
Meg azért megsem esküvő...:)
Szia!
Ha nem ismered közelebbrôl a lányt,és ötleted sincs,mit szeretne,szerintem a pénz jó megoldás.
Én konfirmáláson még nem,elsôáldozáson nagyon rég voltam,nem tudom,most mennyit szokás adni.
Sógornôm lánya jövôben konfirmál,esetleg megkérdem holnap,nem-e tudja,itt mennyit szoktak adni.
Én kb.100 RON-ra tippelnék,esetleg ha ebédre is mentek,150.(lehet Sztgy.-ön picivel többet adnak,mint Gyergyóban:DDD)
Amikor a lányom és osztálytársai konfirmáltak ,volt olyan gyerek /majdnem mind, rajtunk kívűl / aki 200-300 ezr ft értékben kapott aranyt és pénzt
mi nem csináűltunk belőle nagy gondot , mert mást kapott tőlünk
a fiam a hónap végén fog konfirmálni , és nem tervezünk neki aranyet venni
Rokonnak nem rokon, de közeli... testvérem élettársának lánya.
Még erősen gondolkozok.
Viágcsokrot mindenképpen illik vinni.
Pénzt is adhatsz sztem, akkor azt vesz magának, amire vágyik.
Nálunk mostanában pénzt szoktak adni.
13 éves a lány.
Pénzt esetleg illik vinni?
szia! konfirmálás, az református és keresztet nem semmiképpen, mert esetleg rosszul jön ki, azt katólikusoknak szokták vinni.
Bocsi nem kötekedni akarok, de így szokás, a többivel teljesen egyetértek.
Vagy esetleg ha a gyereknek van valamilyen "titkos" vágya azt is lehet venni.
Hát ilyenkor a lányzónak általában aranyat szoktak vásárolni. Ha van nyaklánca arra egy keresztet, vagy egy kis karláncot,esetleg valami finom kis gyűrűt. Ugy 10-12 ezer forint között már kapsz is ilyeneket.
Virágot meg a vendéglátó izlése szerint válasszál.
Testvérem élettársának a lánya 2 hét múlva konfirmál.
Mit szoktak vinni ajándékba? Pénzt vagy egyebet? Virágot csokrot vagy kosarat? Milyen értékű legyen az ajándék?
Ebédre is meghívtak, gondolom az is számít...
További ajánlott fórumok:
- Babalátogatásra mit érdemes vinni ajándékba?
- Ha a kutyámat kozmetikába akarom vinni, ott megszokták fürdetni, vagy előtte fürdessem meg?
- Keresztelőre megyünk a barátom keresztel, mit illik nekem vinni ajándékba?
- 1 éves kisfiúnak mit lehet ajándékba vinni, aminek értelme is van, úgy értem hasznos neki?
- Mit szoktak venni egy lány szallagtűzőjére ajándékba?
- Mit lehet vinni ajándékba egy 8 éves fiú szülinapi partyjára?