Mit lehet vinni ajándékba egy 8 éves fiú szülinapi partyjára? (tudásbázis)
Társasjáték?
Készíthetitek sajátot. Befogod a gyerkőcöd (ha van) és megrajzoljátok, kitaláltok bábukat (akár sógyurmából), rajzolva diszítitek, szerencsekártyák.. stb. Egyből ki is próbálhatják a partin. Lehet kombinálni a játékokat.
Pl.: 5-ös mező: húzz egy feladatkártyát! (Te írod a kártyát, hogy a gyerkőc ne tudjon róla) mondjuk mutogassa el, hogy futballmeccs.
másik kártyán lehet pl.: csukott szemmel rajzol le magad
(így nevetnek is, játszanak is, egyedi is, olcsó is)
Még ajánlanám a Legot. Kifogyhatatlan variációival. Továbbá: focimez, futballabda,(van olyan is a mi szivacsból van és a szobában is használható) kapuskesztyű, sárkányeregetős izék..
Az én fiam szereti a kreatív dolgokat is. Ennyi jutott hirtelen az eszembe.
Szia!
Tudom ilyen korba még nem köti le a srácokat az olvasás, de van egy nagyszerű könyv amire a fiam osztálytársai is rákaptak és egymástól kéregetik kölcsön. A címe: A vad focibanda, Joachim Masannek írta. kb: 1899,-Ft. Most jelent meg a 13.rész, kész kis vagyon ha a gyerek az összeset akarja. De láttam már megfilmesítve is DVD-n.
Szia!
Én az unokaöcsémnek a 8. szülinapjára repülős maketett vettem. És most a 12.-re is azt fog kapni csak más tipusút.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek, ha csak esküvőre vagyunk hivatalosak, lakodalomba nem, akkor mit lehetne venni ajándékba?
- Mit lehet adni ajándékba egy olyan embernek, akinek "mindene" megvan?
- Mit lehetne nászajándékba adni olyanoknak (apósomék), akiknek már mindenük megvan?
- Mit lehet ajándékba adni pénz helyett, ha nincs ötlet?
- 9 éves kislánynak mit lehet ajándékba venni?
- Ajándékba kapott használt bébijátékokat, mellszívót mivel lehet sterilizálni?