Mit lehetne nászajándékba adni olyanoknak (apósomék), akiknek már mindenük megvan? (tudásbázis kérdés)
Írod,hogy mindenük megvan,mindig mennek valahová stb.
Tehát valószínű egy jólszituált család vagytok,nem is érdemes megkérdezni menyit szánsz az ajándékra,mert az nem szempont.Én őszintén ajánlok valamit,egy rokonunk (most testnevelő tanár)50.szülinapjára én is ilyent találtam ki.
Valamikor gátfutó volt és gátfutófigura van gravírozva egy kockába,alatta a kívánt szöveggel.
A hatást majd 16.án tudom meg.
Naszóval:Üvegkristály kockába gravíroztatni az apósod és párja 3 dimenziós fényképét,alul lehet szöveget is.Lehet hozzá venni forgó talpat ami alulról átvilágítja.Nagyon szép és amíg élnek ott fog nekik az éjjeliszekrényen emléket nem elfeledtetni.Én egy 4x4cm es kockát választottam talppal kb 10500 Ft de lehet Sőt ha képet akarsz akkor nagyobbat kell választani.kb.24-27 ezerből megvan.
Szia!
Ha van kézügyességed, te is megcsinálhatod a díszítést....
Hobbyboltban megkapsz mindent ami kell hozzá...
Köszönöm mindenkinek, aki megpróbált eddig tanácsot adni, de szívesen várom továbbra is az ötleteket :)
Külön köszönöm Heni86-nak a szuper ötletét, megpróbáljuk azt megvalósítani, remélem sikerül!
Nekünk tavaly volt az esküvő. Kikötöttük senkitöl semmit nem fogadunk el, mível minden megvan.Felesleges dolgokra meg kár pénzt adni. Csináltam egy svédasztalos finomságot és buliztunk egyet.
Felesleges ajándékok nélkül is boldogok vagyunk. A fényképek pedig emlékezetesek maradnak.
Attol fugg mennyit tudtok ra forditani.
Pl egy jo szalloban foglalni nekik + egy szinhaz vagy opera jegy hozza. Talan az egy szep elmeny nekik.
Középkorúak. Pénzt egyrészt azért nem akarnánk adni, mert nem leszünk sokan, akik összeadnánk a pénzt valami nagyobb dologra, másrészt mi is épp gyűjtögetünk a párommal a közös életünkhöz.
Ja és az esküvő most hétvégén lesz, úgyhogy nem sok időnk van nagy szervezkedésre, vagy bonyolultabb ajándékok beszerzésére, előkészítésére.
Szia!
Nem tudom hány évesek! Én sem vagyok egy mai csirke,és nekünk két éve volt az esküvőnk. Nekünk is meg van mindenünk, így mindenkitől pénzt kaptunk! Igaz mondtuk mindenkinek, hogy ne hozzanak semmit! Így a pénzből vettünk egy plazma tv-t!
Volt egy elég régi monitorunk és akartunk venni egy újat! De alányomék megelőztek és azt kaptuk Tőlük!
Ezzel csak az a baj, hogy szinte mindig mennek valahová. Utaznak, kirándulnak stb. De azért köszi!
Már régóta együtt van apósom a barátnőjével és most feleségül veszi. Mindenük megvan és már semmi ötletem nincs, mit adhatnénk nekik ajándékba.
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Szüleimtől két szatyor primőr zöldséget kaptam nászajándékba. Te mit éreznél?
- Mit csinálnál, ha férjhez megy a barátnőd, akiben mostanában többször csalódtál és kijelenti, hogy pénzt kér nászajándékba?
- Mit adjak nászajándékba?
- Mennyi pénzt illik adni nászajándékba kollégának?
- Esküvőn mennyit illik adni nászajándékba?