Babalátogatásra mit érdemes vinni ajándékba? (tudásbázis)
Eszembe jutott még a pihenőszék, vagy a babahinta, úgy látom, még nem írta senki.
Mondjuk, ezek nem éppen olcsó ajándékok, nem tudom, mennyit szántatok rá.
Én több hétre elegendő pelenkát vittem.
Nem a legkissebbet, mert, ha nagyobb, akkor még azt tudják használni később is.
Mivel a gyerek nő.
Ha meg nem nő, akkor férfi lesz.
Én babaruhákat vittem :)
Szerintem ez az ami szép,illetve hasznos is :)
Pelenka, popsitörlő :)
Esetleg body :)
Mi sem hazsnáltunk egyáltalán cumisüveget,nem is tudna enni-inni belőle.
Névre szóló body, sapi.
Kisruhák, zokni,mert azt mindenki elfelejti, pedig mindig hideg a tappancsuk.
Textilpelus, szintén névre szóló 2-3 db(700 Ft-ért csinálják)
Jobb minőségű csörgők, rágókák.
Végtelen és pénztárca függő a lehetőségek száma...
Esetleg vásárlási utalvány, abból azt vesz és olyat ami nekik tetszik, ez a legjobb ajándék, én ezt kértem(brendonost)
Én egy fajta játékot (is) vittem mindenkinek, nézd meg Lamaze. Mi is ilyet kaptunk ajándékba, és a gyerek nagyon szerette, így én is azt vittem. Mindenhol bejött, mert nagyon kedves, színes. Most már van ahol a 2. gyermek is élvezi:)
Nem tudom mennyit szánsz rá, még a popsitörlőnek én örültem, mert hihetetlen mennyiség fogy.
Én is a praktikusság híve vagyok. A nagyfiamnak annyi ruhát vettek a rokonok, hogy nem tudom hová rakni és egy része, kb. a fele sosem volt rajta. Ha a kicsinél valaki beállít majd egy adag bodyval, szerintem első felindulásomban megverem. :D Viszont pelus, textilpelenka, popsitörlő, ezek tényleg jók, hasznos és (gyorsan) fogyóeszköz.
De célszerű lenne megkérdezni azt, akihez látogatóba mész, mert lehet, hogy ő pont a ruhának örülne.
Szerintem kozmetikumot csak akkor, ha tudod milyet használ!
Ha pl. nem használ semmi szintetikusat, hiába viszed a Johnsont
ha szoptatáspárti akkor cumisüveg kilőve
mi is kaptunk 3-at, ki se bontottam
ha ismered a beállítottságát, akkor vmi ahhoz hasonló gyerekneveléssel foglalkozó könyvet.
én pl. akkor kaptam meg a spirituális gyereknevelést és a gyermektestbeszédet is, mind2nek nagyon örültem.
Szerintem mindenképpen vmi maradandót, amit emlékként megőrizhet.
További ajánlott fórumok:
- Mit illik/ lehet vinni egy most született babának illetve családjának, ha most először van babalátogatás?
- Keresztelőre megyünk a barátom keresztel, mit illik nekem vinni ajándékba?
- 1 éves kisfiúnak mit lehet ajándékba vinni, aminek értelme is van, úgy értem hasznos neki?
- Mit szoktak konfirmálásra ajándékba vinni?
- Mit lehet vinni ajándékba egy 8 éves fiú szülinapi partyjára?
- Szobanövény tippeket szeretnék kérni - van valakinek ötlete, milyet érdemes ajándékba venni?