Mit rontok el folyton a nem búzalisztből készült muffinokkal? (tudásbázis kérdés)
Próbáltam megtalálni, mi volt az a 2 recept, amit múltkor próbáltam, de sajna nem találtam.
Tegnap ez alapján csináltam:
Kicsit több tej került bele, de ezért is alacsonyabb lángon (h ne égjen meg a teteje) 3x annyi ideig sütöttem.
A múltkori recepteket sajna nem tudom, honnan néztem ki, de azoknál pontosan odafigyeltem az arányokra. Tegnap sajna félreolvasás miatt került bele több tej, de a régiek is kb olyan masszásra sikeredtek belül :/
Le írnád a pontos recit? Hátha úgy jobban átlátjuk?
Szerintem,hogy ha kikevered, hagyd egy kicsit állni,hogy a TK liszt megszívja magát, hátha segít...
Próbáltam zabpehely- és teljes kiörlésű tönkölylisztből, diabestar lisztből, de nekem mindig kicsit nedves marad a belseje. Hiába sütöm akár 3x annyi ideig alacsonyabb hőfokon, a belseje akkor is kicsit nedvesebb marad. Nem folyik, nem krémes, csak mikor esszük, nem az a porladó érzésű, hanem inkább massza lesz a szájban.
Mit ronthatok el?
????
Nincs benne sikér, nem nyúlik....
Azok olyan muffinok!
További ajánlott fórumok:
- Ti hogy készültök a karácsonyra?
- Anyukák, hogy tudtátok feldolgozni lelkileg, hogy megcsászároznak, pedig te nagyon nem arra készültél?
- Férjem nagy élvezettel nézegeti a volt élettársáról, nyaralásukról készült fotókat. Hatalmas nevetések közepette élvezi az emlékeket.
- Miért piszkáljuk folyton egymást?
- A nők miért csak magukra gondolnak folyton?
- A durumlisztből készült süteménynek más íze, állaga van, mint a sima búzalisztből készültnek?