Mit nevezünk számviteli nyomtatványoknak? (tudásbázis)
Kedves Fórumnyitó!
Amennyiben még aktuális és vannak kérdéseid, akkor írj rám a fodormartin0604@gmail.com e-mail címen.
Nem azt írtam, hogy unom. Azt irtam, nem értem.
Ha az elsőnél vagy a másodiknál ezt leirtad volna, érthetőbbé vált volna az egész.
Egyébként nem hinném, hogy semmiben nem segítenek. Ugyanigy irhatsz nekik emailt, kérhetsz tőlük online anyagot a tanuláshoz.
Én is online tanulok, és az enyém se könnyű, de még sosem kértem hozzá itt sem segítséget.
Nekem kell megkeresnem, megtanulnom, begyakorolnom azt, amivel szeretnék dolgozni, hiszen csak akkor fogom tudni alkalmazni a munkám során, ha én tudom és nem a hoxa népe.
Ha már a tananyag megkeresése gondot okoz, akkor lehet, hogy nem ezt kellene tanulnod?
Mindig azt mondom, hogy az 5-ös semmit nem ér, ha nincs mögötte saját tudás...
Valószínűleg nem számviteli nyomtatványok a kérdés (így pontatlan, szakszetűtlen és pongyola), hanem számviteli bizonylatok.
A számviteli bizonylatok meghatározását, kritériumait megtalálod a számvitelről szóló 2000.évi C. törvény 166. §-ában.
Egész sorozat van fent pénzügy és számvitelből, mind ingyenes, feladatokkal. Sok sikert kívánok!
Kedves Amanuet!
Nem is jártam be eddig sem, mivel annyira speciális a helyzetem. De csak, hogy nyugodt legyél csatolok egy képet a félévi bizonyítványomról. :) További szép estét! [link]
Gondolom a Hoxán akarja elvégezni a pénzügyi-számviteli ügyintézői képzést.:)
Ha neten nem tudja megkeresni, akkor feltételezem, hogy ide is tévedésből regisztrált és valami felnőtképző oldalnak hiszi.
További ajánlott fórumok:
- Milyen diplomát fogadnak el a banki szférákban? Közgazdász, pénzügy, számvitelen kívűl még mit?
- Szerintetek ezek közül melyik tanfolyammal nagyobb az esély az elhelyezkedésre?Pénzügyi-és számviteli; Virágkötő; Kéz-és lábápoló+műkörömép.
- Elektronikus adóbevallásnál hol találom meg a kitöltendő nyomtatványt?
- Pénzügyi számviteli ügyintéző + mérlegképes könyvelő
- Nincs meg valakinek véletlenül a pénzügyi számviteli ügyintéző képzéshez szükséges tankönyvek bármelyike?
- Emelt családi, meghosszabbított GYES kérelem nyomtatványokat postán vagy személyesen érdemes beadni?