Mit lehet tudni a Teronac nevű "fogyis" gyógyszerről? (tudásbázis)
Sziasztok!
Kb 20 éve szedtem, de megverném a dokit aki felírta. Olyan dolgokat tettem a hatása alatt, amit normál esetben soha.Azt sem tudtam, mit csinálok, és hol vagyok.Borzalmasan megbuherálta az agyamat.A szívdobogásról, és az összes egyéb hatásáról ne is beszéljünk.
Nem macerás a hozzájutás! Nem lehet hozzájutni!
Nincs!
Betiltották! (Pár évvel ezelőtt!)
Én 5 éve szedtem,40 nap alatt -7 kg,de sajna a gyógyszernek köszönhetően én azóta türelmetlen vagyok és hamar ideges leszek(magyarán kicsit idegbeteg lettem tőle és ennek nem örülök),úgyhogy most inkább kipróbálom az akupunktúrát+olcsóbb is és egészségesebb.
Valamint ezek a gyógyszerek állítólag anorexiát is okozhatnak.
Sok sikert!!!!
(hasonló a Reductill és ahogy olvastam olcsóbb is)
Én nagyon régen szedtem Teronac-ot, viszont nem ajánlom, mert veszélyes gyógyszer.
Amit Eszter8 irt, az mind igaz. Ráadásul én a beszedése után fél órával elájultam, azt sem tudtam hol vagyok.
Találj ki más fogyókúrát.
A felsorolt mellékhatások közül nekem bejött a paranoid tünet, akkoriban kaptam az első pánikrohamomat.
Ma megtépném azt az orvost, aki egy balatoni szakszervezeti üdülő orvosaként, nekem a 17 éves diáklánynak felírta....
Szerintem, soha-soha-soha ....
Ha ennyibe kerül, inkább lakatot teszek a számra, vagy bezáratom magam valahova, ahol nem lehet enni!
Viccet félretéve, nekem csak egy kis idegesség és étvágytalanság!!!!!! volt a mellékhatása. Kár, hogy ilyen macerás a hozzájutás!
Köszi az infókat!
Már nem árulják a gyögyszertárba, én is szedtem anno. Eleinte néhányszáz forint volt, aztán felemelték 10ezerre, végül 2-3 éve bevonták.
Tuti jó gyógyszer, rettenet mellékhatásokkal eleinte. Még a fejbőröm is libabőrös volt. Van néhány szem még nekem, kb. 5, mivel felessével szedtem elég 10 napig. Gondolkodom rajta, h beszedem, ugródeszkának tökéletes. :)
Köszi! Én is szedtem, fokozatosan szoktattam hozzá magam így nem volt gond. Lehet tőle fogyni !
Azt nem tudom, hogy hozzá lehet most is jutni? Kb. mennyibe kerül?
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek a Bromocriptin [parlodel 2, 5 mg] gyogyszert?Menyi ideig lehet szedni?
- Frontin 0. 25-ös gyógyszert vettem be, aztán észrevettem, hogy lejárt. Lehet tőle bajom?
- Édesanyám PET-CT eredményét ma kapta meg, de a gyógyszeren kivül nem lehet értelmezni rajta semmit, aspiratioja valami ilyesmi?
- Allergia gyógyszer szedése mellé érdemes/lehet homeopátiás szert is szedni?
- Hogyan lehet a vér húgysavszintjét nem gyógyszeresen csökkenteni?
- Va valakinek tapasztalata a Dermafitt nevű fogyis gyógyszerrel kapcsolatban?