Mit lehet tenni, hogy a köröm alá ne menjen be a kosz, por és ne nézzen ki az ember ápolatlannak? (tudásbázis)
Ugyn nekem nincs ilyen problémám, de a Kislányom lábán a körmök iszonytosan tudnak kinézni egy homokózós nap után.. pedig csutkára vannak vágva a körmei... este meg alig bírom kiáztatni, meg kisikálni a koszt a körmei alól...
Nem tehetek róla, de ez a halálom.. Nem tudok csúnyábbat elképzelni sem:D
Itt a megoldás a gondodra!
A drogériában lehet kapni pár száz forintért köröm fehérítő ceruzát.
Ezzel húzd ki a körmöd alját… gyönyörű lesz tőle a körmöd.
Próbáld ki!
:) Köszi a tippeket. A műkörömmel próbálkozok utoljára, az nekem külön macera :D Nem vagyok az az igazi csajos csaj, nem tudnám elképzelni magam műkörmökkel....
De a krémezéses, lakkozásos dolgot lehet kipróbálom!
Én is utálok lakkozni, mert hamar lekopik a mosogatástól. Műkörmöt még nem próbáltam.
Nekem nem szokott könnyebben koszolódni attól, hogy rövidre van vágva.
:)
Még ruhateregetés után is tiszta szösz minden, gondolom, hogy akkor nálatok még inkább.
Ha csak azzal van probléma, hogy ciki, ha a vásárlók meglátják, akkor tényleg jó ötlet a körömlakk. Ha meg teheted, úgyis megmosod a kezed.
Vagy vesztek egy körömkefét a melóhelyre, de akkor meg valami nagy teherbírású lakkot kell beszerezni.:)
Sokszor moss kezet esetleg lakkozd sötétebb színűre ,hogy ne látszódjon.Természetesen ez a tényen nem változtat,hogy ott van a kosz!!!
Szerintem,vagyis én ugy tapasztaltam,hogy nem feltétlen a rövid a jó megoldás.Mivel akkor nagyon szorosan zárva van a köröm a börrel ezért könnyeben ott is marad a por.Évekig dinnyéztünk és a piacon elég retkes minden a dinnyét is beleértve :-) én is utáltam és általában munkáskesztyűben nyomtam az ipart :-)
valahol azt olvastam, hogy szappanba kell "karmolni" munka előtt és akkor könnyen kijön a piszok
Lehet hogy baromság, de egy próbát megér :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen természetes anyagok vannak, amivel serkenthetem magam, hogy jobban menjen a tanulás?
- Mivel vehetném rá páromat arra, hogy menjen munkát keresni?
- Segítség, karácsonyi zene!!!! Nézzen be mindenki aki csak tud!
- Hogyan lehet rávenni valakit, hogy pszichológushoz menjen?
- Hogyan lehet a gőzölős vasalót vízkőteleníteni, hogy a vasaló ne menjen tönkre?
- Mi számít ápolatlanságnak, igénytelenségnek?