Mit lehet tenni, ha egy párkapcsolat kezd ellaposodni? (beszélgetés)
Egyébként még csak annyit hozzáfűznék, hogy még mindig jobb ezt olvasni, mint azt a nyafit, amit a "miért vagyok szomorú?" topic-ban rendeztél. :)
A fantáziád kíváló, de a leírásban egy-két helyen pontatlan vagy. De csak annyira, mint egy kezdő. Jó fejlődést! :D
Én nőkkel dolgozom, de nincs gondom. A főnököm is nő. A legjobb, legrendesebb főnök az egész világon. Mindenkinek ilyent kívánok! :)
Tudod Andi ez azért nagyban függ a személyiségtől is...
ez az asztalos téma látom nagyon piszkálja a fantáziádat! : D
Te ne olvasd el,mert téged nem érdekel a szex! : )
Én úgy szoktam, hogy bal kézzel lesöpröm az asztalt majd karomba véve felültetem a lányt a szélére, végig csókolom az arcát, a mellét, aztán jobb kezemmel a fejét tartva óvatosan hátra engedem egy puha ruhadarabra, hogy kényelmes legyen neki. Aztán jön a haspuszilgatás közben lecsusszan róla a nadrág is. A bugyi levétele előtt egy kis szöveten keresztüli vénuszdomb csókolgatás jön aztán lekerül az is. Akkor meg kell állni egy kicsit csodálni a női szépséget, az arcodhoz szorított két kezébe mélyen belecsókolni és szemébe nézve mondani, hogy gyönyörű vagy. Aztán ujjal óvatosan ellenőrzöm hogy elég nedves-e, ha nem, számmal és a nyelvemmel sikamlóssá teszem, hogy ne fájjon neki a behatolás, kicsit elidőzök itt lent majd folyamatos szemkontaktust tartva lelököm magamról a nadrágot, jobb kézzel megfogom a farkamat, aztán megsimítom az arcát, száját, hogy megvaduljon a hímtag illatától. Ezután nagyon finoman elkezdem betolni a merev péniszt a már felkészült puncijába, érzem a forróságot, szinte szív magába, az arca kezd izzani, mélyülnek a lélegzetei ahogy tágul és feszül alul, az izmai megfeszülnek ahogy mozgok benne ki és be, ki és be, aztán kihúzom teljesen hogy lássam-érezzem a vágyakozását, ahogy tíz körömmel tép vissza magába, hogy végül örült extázis közepette élvezzünk el egymásban, meghalva és mégis élvezve az életet!
Na,úgy látom,vége is a bulinak!Hamar sikerült feltuningolni azt a kapcsolatot a barátnőnek!
Hátha visszajön:))
1. dolgozni a kapcsolatért
2. elfogadni a laposságot
3. kilépni a kapcsolatból
4. szexelni mással
5. hazudni, hogy ez így jó
7. stb.
További ajánlott fórumok:
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Szerintetek hosszabb ideje ellaposodott párkapcsolat még menthető?Vagy az újdonság varázsa semmivel nem pótolható?
- Hogyan lehet egy 6 éves párkapcsolatot izgalmasabbá tenni?
- Kérlek segítsetek! Hogy lehetne "gyorsan" túltenni magam a párkapcsolatomon?
- Gondjaink vannak a párkapcsolatomban az alkohol miatt. Mit lehet tenni?
- Hogy kerüljük el azt, hogy ellaposodjon a párkapcsolatunk?