Hogyan lehet egy 6 éves párkapcsolatot izgalmasabbá tenni? (beszélgetés)
Azért, mert vagy lovagolsz a párodon, és akkor totálban éri a csiklódat a rezgése, vagy azért, mert a párod ügyes, és egyéb pozíciókban is eléri azt, hogy a csiklódhoz hozzáérjen a gyűrű rezgő fejecskéje. :)
Mi is sokat vagyunk együtt a párommal, az ágyban, kb 6 éves a kapcsolatunk, de én sokkal inkább érzem az összetartozást akkor, ha pl filmnézés közben összebújunk, vagy síelünk és mindig megvár, inkább ott lassúzik körülöttem, vagy minden reggel hozza a kávémat, vagy rámszól, hogy húzzam ki magam.
Természetes, hogy Te tudod, milyen a kapcsolatotok. A nyitómegszólalásod alapján azt hittem kezd a kapcsolat úgymond ellaposodni. Ebben a hitben írtam. Elnézést kérek.
Sok boldogságot kívánok !
:))))
De hogyan? Van hozzá tájékoztató, de nekem ez akkor is magas. Oké hogy rá kell húzni.... de attól nekem miért lesz jó? VÁÁÁÁÁÁ. Nem értem.
Mi a véleményetek a Durex gyűrűről?
Vettem egyet, de nem tudom hogyan álljak neki a használatához...
Köszi :-)
Ilyen segítségre gondoltam. Kezd alakulni a dolog
Igazán nincs mit! :))
És ez nagyon jó dolog, hogy nem akarod hogy ellaposodjon a dolog kettőtök között!
Hajrá!!
Egyszeru a megoldas: keress olyan konyveket, irodalmat, amibol te leszurheted ami neked es a partnerednek megfelel, es ne olyanokat kerdezz, akik nem ismernek es esetleg rossz kovetkezteteseket vonnak le.
Senki nem gondolat olvaso itt. A szexben szerintem semmi sem "jo" vagy "rossz", minden attol fugg hogy az egyennek az megfelel-e vagy sem.
Nektek senki mast nem kell boldogga tennetek csak magatokat es egymast.
Igazat adok Terezanak abban, hogy altalaban ha egy kapcsolat jol mukodik, akkor a felek megtalaljak a kielegulest az intimitas teren is.
Tovabbi nagyon sok boldogsagot es rengeteg kellemes percet, orat, napot es evet kivanok nektek.
Udv
Mocis
Még a te hozzászólásod tetszik a legjoban ;-)
Köszike
Mindenki magábaól indul ki....
Szerintem a JÓ szexhez párkapcsolat kell!!!! Amúgy meg az én hozzászólásomban a fantázia mindenre értendő, új dolgokat kipróbálni, új helyekre elmenni!Játékosság, nyitottság!:))
És szerintem olvasd el a nyitó hozzászólást, mert minden téren szeretné izgalmassá tenni a kapcsolatát!
Idézek önmagamtól (2. hsz)
"Menjenek kettesben szórakozni, kirándulni. Hétköznap autóba be, ki a szabadba."
+ valami jó helyre vacsorázni.
Ami a szexet illeti:
22 éves korban még éjjel - nappal ! Igen !
Kérlek, javasolj valamit!
Azért vagyunk többen a fórumon, hogy próbáljunk valami olyasmit kitalálni, amit még nem mondott a másik.
Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek !
További ajánlott fórumok:
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Meleg párkapcsolatban lehet gyermeket örökbe fogadni?
- Mit lehet tenni, ha egy párkapcsolat kezd ellaposodni?
- Kérlek segítsetek! Hogy lehetne "gyorsan" túltenni magam a párkapcsolatomon?
- Gondjaink vannak a párkapcsolatomban az alkohol miatt. Mit lehet tenni?
- Hogyan lehet fűszerezéssel izgalmasabbá tenni a csirkehúst?