Mit lehet tenni, ha az orvoshoz nem jó a lakcímem? (tudásbázis)
Hát ez sajnos így van. Területileg illetékes szakorvoshoz mehetsz legálisan. Több évvel ezelőtti rendelet. Esetleg az ellátási területen kívüli orvos ír egy ún. befogadó nyilatkozatot, amely alapján kaphatsz beutalót hozzá, de ez elvileg osztályos felvételekre, befekvésre vonatkozik.
Próbáld meg felhívni, egyeztetni vele egy magánrendelős megoldást.
"Másik kerülteben van az sztk, ahol élek. "
mint ahol élek...nem a mi kerületünkben rendel az orvos
ez barkóba, hogy kinek az utcája, kerülete éppen jó dokihoz tartozik, ha épp meg nem akkor jöhet akár a kaszás is?
Van egy jó orvos, akihez szeretnék elmenni.
Másik kerülteben van az sztk, ahol élek.
A mi kerületünkben megkerestem mindkét szakorvost, idióták voltak és rosszindulatúak,lazák, érdektelenek, lekezelőek,nem-törődömek, ráadásul többet tudtam én a problémáról, mint ők, az orvosok.
Abban a kerületben viszont csak az adott kerületet fogadják?
Ha nincs lakcímem, ha kijelentkezem, akkor fogadnak ott vajon? Hogy lehetne megoldani, hogy jó orvoshoz kerülhessek és ne az ákozott lakcímkártya számítson?
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni fogszuvasodás ellen? Orvoshoz nem szeretnék menni, van esetleg valami otthoni "taktika"?
- Mit lehet tenni, ha a főnök nem akarja elengedni a kismamát orvoshoz?
- Köldöktől jobbra állandó fájdalom nem túl erős de állandó.Szükséges orvoshoz fordulni, vagy mitől lehet?
- Nővérem tegnap este nagyon sokat hányt. Most pedig szinte csak vér volt a széklete, nem akar orvoshoz menni! Mi baja lehet?
- Pesten elmehetek a háziorvoshoz úgy, hogy nincs itteni bejelentett lakcímem?
- Ha nincs Pesten bejelentett lakcímem, de most itt tartózkodom akkor hová mehetek orvoshoz?