Mit lehet tenni, ha a terhességi kiskönyvemet elveszítettem? (tudásbázis)
Képzeld most meg beszéltem a szülésznővel, hogy valahol mégis a kórházban van. Ma pont ő az ügyeletes, erre a szülőszobáknál már sehol nincs, pedig felforgatta az egészet.
Úgyhogy ő is mondta, hogy nagyon reméli, hogy azért előkerül!!
:) Na látod! Nem vész el semmi,csak más helyen van mint gondolnánk.. :)
a lényeg, h megvan!
Felhívtam, de ő nem találkozott vele.
Viszont pont ma mentem a nőgyógyászomhoz, aki tengap volt ügyeletben és már az ajtóban azzal fogadott, hogy nincs meg a kiskönyve ugye? Mondom én is ezzel szerettem volna kezdeni, és mondta, hogy a kórház szülészetén találkozott vele tegnap, meg is ijedt, hogy csak nem bekerültem valami miatt? Még a rendszerben is utánam nézett :D Úgyhogy valahol a kórházban van, hétfőn megyek cukorterhelésre, talán akkor elő tudom majd keríteni :D
Erre is gondoltam, de hát csak felhívott volna, hogy otthagytam a szülészeten mikor megmutatta azt nekünk!
A másik, hogy mondjuk lakásfelújításban vagyunk, és hatalmas a rumli, de mindent 10 x átnéztünk párommal, úgyhogy egyre kissebb az esély, hogy otthon legyen :(
Na hát ez az, szerintem biztos szerezhetem be újra őket, mert gondolom a belgyógyászaton is megvan a rendszerben, hogy mikor voltam ott, hát a fogorvos az más tészta, de biztos azt is meg lehet szerezni!
áááááááááááá, sikítani tudnék, sőt sikítok is.
Sziasztok!
Mi történik akkor ha nem találom meg a terhességi kiskönyvemet?
Emlékszem rá, hogy szombaton még vittem magammal a leendő szülésznőhöz, azóta viszont szőrén szárán eltűnt!!!
És most vagyok 26 hetes kismama.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Terhesség lehet?
- Olvastátok, hogy az új tervezett munkatörvénykönyv szerint akár terhességi tesztet is lehet kérni a nőktől felvételi idején?
- Terhesség lehetséges tünetei
- Hány hetesen lehet érezni az első tüneteket a terhességnél?