Mit lehet tenni az ellen, aki 5. 000 ft-al vert át TeszVesz-en? (tudásbázis kérdés)
Köszönöm a hozzászólásokat.
Egyenlőre még várom, hogy válaszoljon az e-mailemre. Ha nem megy szép szóval, akkor persze marad a fenyegetőzés, ami sajnos nagyon nem az én világom, de az ilyen emberektől nem sajnálom.
Azt hiszem már hiába jelentem, bár azért megpróbálom, mivel már úgy is felfüggesztették.
Kérdezted már, hogy visszaveszi-e?
Írd meg neki, hogy nem vagy elégedett, utalja vissza a pénzed, és visszaküldöd a farmert.
így is bukod a postát, de legalább nem az egész árát.
Ha nem hajlandó, jelentsd a teszvesznek, + negatív értékelés!
én jártam már így, és simán visszavette az eladó a ruhát.
Tudtommal és véleményem szerint a TeszVeszen keresztül sajnos semmit.Erre vonatkozóan nem rendelkezik az üzletszabályzatuk semmit,az üzletekért ők nem vállalnak felelősséget.Sajnos csak az marad,ha megpróbálod az illető átverővel személyesen elintézni a dolgot, és ha nem megy szép szóval,akkor egy rendőrségi feljelentéssel történő fenyegetés felvetése talán eredményt hoz.Azt nem mondom,hogy tényleg fordulj a rendőrséghez,mert túl sok értelme nincsen,de a fenyegetőzés nem kerül semmibe,egy próbát mindenképp megér.
Ilyen adás-vétel előtt érdemes megnézni az eladó minősítését,az addigi adás-vételét,a róla írt véleményeket.Bocs,nem kioktatni akarlak,időnként sajnos a legnagyobb körültekintés ellenére is előfordul ilyen.
Tényleg sajnállak, és sok sikert az elintézéshez!Üdv
Azért az is fura hogy mindig szinte ki kell fizetni és utánna küldik ha megérkezett a pénz.
Néha lehetne forditva is :))
Én is vettem egyszer egy porszívot amit elvileg tök jó meg 1800watos ami tök jó lett volna:)
De a végén semmit nem ért igy egyenlőre bocsánatot kértem a régi porszívomtól:))Én igy 6000ft ot buktam:((
Ugyhogy most gyüjtünk az ujra:)
Hát igen volt egy nagy átverős ahol nagyon sokan belebuktak.
és neki is volt kb 60 pozitiv utánna kezdte el a fizetnek de nem küldte az árut.
Felfüggeszteték és most nyomoznak de akit átvert annak soha nem kerül meg a pénze.
Szioka hát szerintem nagyon semmit :((
Nagyon sokan jártam már igy és sajna fognak is:((
Én is félek igy vásárolni.
De elöttem mindig megnézem az adatlpjáthogy van e esetleg negatív értékelése.
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni a körömgomba ellen?
- Mit lehet tenni kancsalság ellen?:(
- Túlzott stresszes izzadás! Mit lehet ellene tenni?
- Miért akadok ki minden apróságon? Mit lehet tenni ellene?
- Mit lehet a szem alatti sötét karikák ellen tenni?
- Mit lehet tenni ha a teszvesz-en vásárolt árut nem szeretné visszavenni az eladó?