Mit lehet ilyen helyzetbe csinálni? (beszélgetés)
Csak nehogy a pasi odamenjen és ott éljen a nyakukon. Az ilyentől ez is kitelik.
Vagy: míg ott lesznek, addig otthon talál más balekot!
Szija,
én megmondanám nekik, hogy az intim dolgok (és szerintem az együttalvás az), nem tartozik három emberre, tehát azt próbálják meg máshol intézni. Ha pedig ott eszik, tusol, akkor vmennyivel szálljon be a rezsibe, vagy néha vásároljon be a srác. És mivel egy szoba van, így illene hazamennie. (Egy-két ottalvás még elnézhető, de napi szinten az már gáz)... Persze, amúgy szerintem is a szülőknek is kellene szólni ezért. Nem egészséges. (Tapasztalatból írom :D )
A szülők elfogadják,azt mondják h nyugodtan egyen,igyon ....náluk,mert hogy nekik nincs úgy pénz.
Bár nekem ez nem igy jött le,mivel a fiunak van laptop,300.000ft-os bicaj... stb,most csinálja a jogsit,szal nem hinném h annyira a béka feneke alatt lennének.
A szülőkkel együtt élnek, tehát a szülőknek kellene felállítani a házirendet.
Nem kell sokat vacillálni, szólni kell és kész.
Mi az, hogy be kell feküdnie a szerelmespár mellé? Egy ágyban alszanak?
Az sem egészséges. :-)
Próbálom röviden tömören megfogalmazni..:)
Van két nagyon jó barátnőm .. (ők testvérek) az egyikük 20 éves a másik pedig 22 éves. A kissebbik leányzónak 3 éve van barátja..és a fiú minden nap fent van náluk,ezzel nem is lenne probléma csak azzal inkább ,hogy minden nap ott eszik , netán tusol...a fiú szüleihez nem járnak,csak nagyon ritkán.Természetesen a fiú semmi pénzt nem ad a családnak azért,hogy ő ott "él" szinte.A idősebbik lánynak nagyon szúrja a szemét ez a helyzet,de az ennél is durvább dolog,az az.. hogy mivel 2 szobás lakás igy a 2 lánynak 1 szobája van,és amikor a fiú fent van,akkor ott enyelegnek 1 szobába és nem veszik észre magukat,emellett este 10-11 órakkor is még fent van a srác,és ha már bnőm (az idősebb)feküdne le aludni,be kell feküdnie a szerelmes pár mellé.:):O és még akkor sem szivárogna haza a fiú.."ők elvannak"...
Szerintetek normális helyzet ez?
Mit csinálnátok a nagyobbik lány helyébe?
További ajánlott fórumok:
- Meddig lehet elmenni, ilyen helyzetben "elfogadható" a tettlegesség, vagy az már túl megy minden határon?
- Mit tudok csinálni ebben a helyzetben?
- Óvónénik, ilyen helyzetben mit lehet tenni?
- Normális ez? Mit lehet tenni ilyen helyzetben?
- Ilyen helyzetben lehet jól dönteni?
- Hogy lehet lelkileg feldolgozni, hogy el kell adnunk a szülői házat, voltatok ilyen helyzetben, hogy éltétek ezt meg?