Mit tudok csinálni ebben a helyzetben? (beszélgetés)
Reálisan látod. Havi 120.000-ből egyedül megélni ha nem is lehetetlen, de biztosan nem könnyű. Viszont talán lenne nyugalmad. Azért írom, hogy talán, mert más jellegű, esetleg könnyebben elviselhető gondjaid lennének, mint most.
Említetted a nagynénédhez való költözést. Azzal nem is foglalkozol érdemben?
Utánaolvastam.
Iskoláztattam gyereket, tisztában vagyok a kiadásokkal.
Nekem az a véleményem, hogy vajmi kevés amit otthon kap, szerinted meg elég, sőt!
A nézeteink különbségéről felesleges lenne itt vitát nyitni, ebben egyetértünk.
Miért gond, hogy 2000 ft.ot adnak?
Ki fizeti a barátodhoz való utazást?
Ezekre pl. A másik; nem hinném, hogy fizetős suliba járatnák ezek a nevelőszülők.
Te azt gondolod, hogy 100 000.- forintot "él fel" otthon?
Ha nem is bántják, hülyeségeket mondanak neki, mint pl. most te.
120 nettóból ki lehet jönni. Igaz, attól függ, mennyi a lakásbérlés. Kezdetnek talán elég lenne egy szoba, ne rögtön egy egész lakás.
Meg kell tanulnod egyedül élni.
Írd már oda, hogy kinek válaszolsz.:)
120 000 nettó? Ha 40-50 körül találsz albérletet, ami nem lehetetlen, akkor ki lehet jönni! Jobb mint a mostani helyzeted otthon.))
Köszönöm mindenkinek! Nem hazudok. Te nem ismered az életem. De nem kell segítség. Ezen vagy más oldalon bárki kér segítséget akkor vagy hurrogni kell vagy rögtön vádolni. Nem nézem meg más emberek témáit mert nem érdekel. Ha valaki segít akkor köszönöm de szidást nem kérek mert én kapok eleget. Itt senki nem ismeri az életem és nem tudják hogy mit éltem át.
De most nem a vérszerinti anyám és a testvéreim a fontos hanem a nevelőszüleim..
Tudom hogy mindenki lássa a témáimat de nem gond.
Ha tudok akkor elmegyek dolgozni de iskola mellett én dolgozok és kapok 120.000. Albérlet+kaja+ruha? Szerintem lehetetlen de köszönöm.
Én kaptam 40.000 Ft amikor 18 éves lettem. De ez nem olyan sok..
Millió.. persze. Soha nem kaptam milliókat..
Húgodról sosem írtál :))) Beugratós...
Nővéreidet és egy bátyádat említetted régebbi hozzászólásaidban.
Most is csak biztos kmentek a fejedből :)
Menj orvoshoz.
Ó, nem is tudtam, hogy ilyen gazdagon jönnek ki az intézetből a fiatalok.
Mennyit kapnak?
Nem azért titulálják kamunak, mert a történet ne lenne hihető.
Csakhogy ez a lány indított már több fórumot is valóban, és mindegyikben teljesen gördülékenyen formálja a mondatokat, "én"-ek és "ők" nélkül. Ennyit nem fejlődik ez a készsége visszafelé egy embernek.
Szerencs hogy sok jólelkű empatikus ember van itt, aki rögtön kamunak titulál egy bonyolúlt élethelyzetet
Adva egy depressziós lány, akit nyilván egész életében dressziroztak otthon
Nem egy topik van itt ahol felnőtt feleségeket dressziroznak hasonlóan és azt ajánlják hogy lépjen ki a helyzetböl
Mintha ez olyan egyszerű lenne, annak aki labilis személy és önálló életet még nem próbálta
Hány forint is kellene ahhoz hogy iskolába járjon és közben fizessen egy nagyon olcsó albérletet?
Esetleg valami külön közbenjárásra kollégium
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben?
- Hogyan tudok a fekete hajamból (kékesfekete) a leghamarabb és a legkíméletesebben világos barnát csinálni? Milyen festéket vegyek?
- Mit lehet ilyen helyzetbe csinálni?
- Ebben a helyzetben, hogyan tudok GYED mellett dolgozni?
- Hálás vagyok, amiért ebben a helyzetben segíteni tudok...