Mit lehet csinálni egy olyan anyóssal, aki úgy viselkedik, mint egy féltékeny szerető? (beszélgetés)
Remélem, ez fog történni, mert a férjem is kezdi unni a műsorait.
Csak kötelességből jár el hozzá.
Szívem szerint mondanám neki, hogyha nem akar, akkor ne menjen, mert ez nem valami kötelező dolog, hanem akkor teszi az ember, ha szívesen csinálja.
Csak félek, akkor meg úgy jön le, hogy tiltom őt.
Jajj ne már,hogy a férjed bedől ennek a hülye dumának rinyálásnak!Ez zsarolás!Ő akart gyereket és nem fordítva,Így kezdődött szerintem.Felnevelte mint még sokan,ahogy az minden szülő kötelessége.Nem várhatja cserébe,hogy rá áldozza az életét,nem a tulajdona.
Ha balhézik faképnél kell hagyni.Azért fesztiválozik,mert van kinek.Ha nem lenne vevő rá a férjed abba hagyná,kénytelen lenne.
Ha áldozatnak érzi magát,meg kell neki mondani,hogy a saját maga áldozata....
Nem. Én is nagyon kedvelem.
Még voltam vele kiállításon is. Azonos a hobbink.
Páromnak is szokott segíteni, ha valamit nem tud felszerelni pl egyedül.
Lehet, hogy össze kellene boronálni valakivel. Hátha az meghozná az eszét.
A párod hogy viszonyul a mama pasijaihoz? Őt nem zavarja a tudat, hogy anyukának udvarlója van?
Azt kellene megértetni az anyóssal - és a pároddal is, hogy ha tényleg annyira szereti a fiát, akkor a felnevelését nem érezhette áldozatnak.
Akkor meg mi a jó fenéről beszél, hogy feláldozta az életét???
Azt, hogy magára maradt - de nem is, hisz ott éltek alatta -, csakis magának köszönheti. Mi lenne, ha külföldön dolgoznátok?
Beteg tán? Magatehetetlen? Ha nem, akkor kapja össze magát gyorsan, hisz élhet még ahelyett, hogy a ti életeteket akarná élni.
Van valakije. Vagyis nem tudom, megvan-e, mert a pasi nem nézi jó szemmel ezt a fia iránti nagy rajongást.
De szerintem nem a fia tehet arról, hogy nem megy sehova, a barátaival nem tartja a kapcsolatot, és a pasijait is elmarja maga mellől.
Egy anya se szüljön azért gyereket, hogy öregségére ne maradjon egyedül.
Lehet, hogy egy kutya kellene neki... ;)
Mer anyós jön a sírós műsorral, hogy ő feláldozta érte az életét.
Én meg egyszer beszóltam neki, hogy nem a fia tehet arról, hogy egyedül van, az egyedül csakis az ő döntése. Azonkívül a fia lassan 7 éve külön van, tehát ne fogjon rá mindent.
Ne tud meg, mekkora balhé lett belőle....
Őszintén? Most azt csinálja velünk, amit vele az anyja.
Az a vicces, hogy ő a mai napig a férjét hibáztatja a válásért, és ki nem állhatja az új feleségét, és azt, hogy boldogok.
Nem tudom. Talán ezt a példát látta. Én nem. A szülei mindenben kiálltak egymásért, és értünk. De amikor elköltöztem, vették a lapot, és elengedték a kezem. Ha gáz van, vagy csak beszélgetni akarok, felhívom őket, de soha nem erőltetik rám magukat.
Igen.
Az anyját pedig otthagyta a férje, szintén az anyós miatt.
De most komolyan Ministry!
Gondolom csak beszélgettek erről a férjeddel.Mit mond,miért nem teszi már helyre jól az anyját?Miért hagyja,hogy kicsináljon idegileg?
Mutasd meg neki:D
Na megyek,megjött a Kisfiam:-)))))
Nehogy valami némberhez elhúzzon rögtön:-))))))))
Gyereket szülni nem anyós kedvéért kell.
Az is csak a házaspár döntése kell legyen mikor mennyi gyerekük szülessen.KETTŐJÜKÉ!!
Amúgy ilyen anyós az én gyerekeim közelébe nem jöhetne!
Egyébként azután szokott csak igazán elmérgesedni a helyzet ilyen esetekben,ha megszületik az első baba.
Tisztázni kell a viszonyokat normálisan,az a megoldás.
Így van:)))
És ha azt akarjuk,hogy visszajárjon,szívesen járjon vissza,akkor ne akarjuk magunkhoz láncolni.