Mit jelent ha a nőgyógyász manuális vizsgálat után azt írja a papírra:3.2.2.2 ezek a számok külön külön is jelentenek vmit? (tudásbázis)
Szerintem baba lesz hamarosan.
engem is haza akartak ilyen értékkek és vérezgetéssel görccsel kűldeni mondván vaklárma ,mert volt még 4 napom a kiírt ideig,6 óra múlva meg megszültem.
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
További ajánlott fórumok:
- Elpukizni magam a nőgyógyászati vizsgálat közben?!
- Mennyibe kerül a nőgyógyászati vizsgálat, ha nincs érvényes tb-m?
- Szerintetek lehetséges, hogy egy nőgyógyász nem vesz észre egy kézi vizsgálat és egy hasi UH után egy 7 hetes terhességet?
- Nőgyógyászati vizsgálati eredmény... Ezek mi rosszat jelentenek?
- Hogyan zajlik egy nőgyógyászati vizsgálat?
- Hogyan készüljek, mire számíthatok egy nőgyógyászati vizsgálat során? (várandósság megállapítása, általános vizsgálat)