Mit illik ilyenkor? (beszélgetés)
tuti nem vrja el, hogy behívd az otthonodba, az egy intim hely, ahova csak az megy, aki megérdemli:-) ezt 2 nap alatt nem tudod eldönteni sztem.
Találkozzatok valami központi helyen mikor megérkezik, kísérd el a szállodába(?) hogy lezuhanyozzon lepakoljon stb, és utána menjetek el séta, inni vmit, esetleg mozi, és mikor hazavisz se hívd be! Az otton az az utolsó legyen!
Lehet, h ráveszem magam majd h irjak róla naplót van egy két érdekes történet is.Bár nem hinném h túl sok embert érdekelne.:)
Ha vmibe még tudok segiteni,akkor kérdezz nyugodtan:)
Kár,hogy nem írsz naplót,szívesen olvastam volna a vakrandikról:-)Talán tanulnék is belőlük.
És köszi a tanácsokat.
Mivel 2 napra megy.. első nap sztem elég egy vacsi .. kis séta.. meg amit még az előttem irok irtak.:) Utána ugyis kiderül , h ki milyen "élőbe",és akkor második nap...behivhatod..legalább látja hol élsz stb.Persze csak akkor ha az első nap jol sült el:D
Nekem már sok pasival volt ilyen "vakrandim" ... háát, elég érdekesen sültek el. :D
Neked azért sok sikert. :)
Sziasztok!
A segítségeteket kérem.Egy kis faluban lakom Borsod megyében,a szüleimmel.Megismerkedtem egy netes társkeresőn egy férfivel,aki szeretne találkozni velem,és mivel 300 kilométerre lakik tőlem úgy döntött két napra ideutazik a közelembe,megszáll valahol,és így két napot is együtt tölthetünk,ismerkedhetünk.A kérdésem viszont az lenne,hogy mit illik ilyenkor?Olyan 3 órát autózik,be kell nekem őt hívnom,meg kell kínálnom valamivel rögtön,amikor ideér?Vagy esetleg este,amikor hazahoz?Vagy egyáltalán nem?Én nem szoktam senkit behívni,szörnyen béna vagyok a vendéglátásban,nem is vagyunk berendezkedve az ilyesmire,még leülni sem tud majd hova.És még azt is hihetné szegény,hogy máris be akarom mutatni a szüleimnek,és menekülni kezd.Mit tegyek?
További ajánlott fórumok:
- A barátnőm nem soká szül.Kell ilyenkor ajándékot vinni a kórházba?Ha igen, mit illik?
- Illik szólni ilyenkor?
- Ilyen helyzetben illik ilyenkor elmenni az esküvőre vagy sem?
- Kislányomat meghívta egy osztálytársa a szülinapi zsúrjára! Ilyenkor milyen összegért illik ajándékot vásárolni?
- Sógornőm elvetélt. :( Mit illik ilyenkor mondani?
- Holnap megyek egy tanfolyamra felvételizni. Szerintetek mit vegyek fel? Mit illik ilyenkor?