Mit hoz ki az emberből a válás? (beszélgetés)
Hehheehehe! :o)))))))))))))
Gyere haza, ott zenéljünk .... a Republic most úgyis passzol .... :o)))))
Én a válásom után végre kinyíltam és igazi nő lettem. Vezető beosztásban dolgoztam és dolgozom most is. Szereztem jogosítványt,egzisztenciát teremtettem,becsülettel nevelem imádott gyermekeim.
Voltam külföldön nyaralni és jelenleg főiskolára járok.
: )))
komolyan, lehet bunkóság tölem, de én örülök, hogy nincs itt.
már ki is jelentkezett
egy kis szadó-mazó : ))
Ne sértődj meg! :)
Más a szitu!!! :)
De én vele akartam... :((
Majd legközelebb!
Tiszta Terminátor...még visszatérek! :DDDDDDDDDDD
Nem késtél el a válasszal ,ne aggódj:))
Csak egy röppke időre elment szüretelni.....tudod,most érnek a gyümölcsei,azért ilyen cvíder:))))))))))
Ezek szerint elkéstem a válasszal.
Ez van.
Az én kérdésemre meg, teljesen változó, mi a válasz.
Eekem a tesóm elvált, nem volt könnyű meghoznia a döntést, mert nagyon szerette a gyerekét és félt, hogy nagyon rossz lesz neki. De aztán ráérzett, hogyha így maradnak együtt, akkor még rosszabb lesz. Abszolút korrekt volt ő is és a felesége is. Azt nem mondom hogy simán ment minden, mert egy ilyen élethelyzetet nem lehet nyugodtan, kiegyensúlyozottan megélni, de megvan mindkét félben az intelligencia, hogy ne feketítse be a másikat a gyerek előtt és engedje szeretni a másik szülőt. Talán emiatt is nem sérült annyira a gyerek az egészben. A szülők szétváltak, de továbbra is segítették egymást, ha kellett és a gyereküket nagyon szeretik. Ritka gondolom az ilyen, de ilyen is van.
nem én vagyok a férjed szeretője, ne keverj már össze vele.
arra haragudj, aki okot adott rá.
én téged nem bántottalak és nem is foglak.
legfeljebb ha ilyeneket írsz, nem szólok hozzád.
de azt hiszem azt ki fogod bírni:-)))
További ajánlott fórumok:
- Nektek is elegetek van a sok taktikázó, őszintétlen, őnző emberből?
- Pesszimista emberből-optimista, pozitív gondolkodású ember, lehetséges?
- Milyen lehet nagyon gazdag emberből napokon belül földönfutóvá válni?
- Hogyan lesz az emberből az, amivé válik? (II.)
- Egy emberből (akivel szoros a kapcsolatunk) rövid időn belül szorongást, ingerültséget váltok ki. Mit jelenthet?
- Hogy jellemeznétek az olyan embert, aki minden alkalmat megragad, hogy bolondot csináljon egy másik emberből?