Hogyan lesz az emberből az, amivé válik? (II.) (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hogyan lesz az emberből az, amivé válik? (II.)
Csak az arra érdemes dolgokra ilyen jó a memóriám,
a szemetet nem raktározza. :) ;)
Az a mostanság az kb. az a jó pár hét, ami a Hoxára való beküldés és az ott megjelenés között eltelik.
A Commodore64-et valóban megemlítettem, de a Beginner's All-purpose Symbolic Instruction Code-ot nem.
Fantasztikus agyad van! Hetekre visszamenőleg emlékszel arra, amit olvastál. ;)
Nem figyeltem hogy ki írta,csak a cikkre emlékeztem,hogy már olvastam valahol és nem is mostanság.Megragadt bennem mert jó a cikk köszi! :)
Valahonnan mintha rémlene nekem a Commodore64 és a
Beginner's All-purpose Symbolic Instruction Code.;D
100%, hogy az oldal valamilyen módon kapcsolatban van Hoxával.
Ott nincs dátum a cikk alatt. Jó pár hetet vártam, mire a beküldéstől számítva megjelent a cikkem. Ez éppen elég idő ahhoz, hogy Hoxa továbbadja.
Ám a cikk alatt ott szerepelek, mint beküldő. Ez elkerülte a figyelmedet? Tehát nem más írta, hanem én. :D
Az teljességgel kizárt!
Ez saját termés, mégpedig mostani. Soha sehová nem írtam le korábban.
Nem, nem erted Szupernagyi...
De nem baj, majd elmulik.
Ez lehetséges!De az tuti hogy már olvastam!
Na de akkor most mégis mire jó ez? :-O
Jó cikk, mégsem népszerű a fórumja...látod?
Legalább egy bekezdést áldozhattál volna pölö a mellnagyobbításnak, akkor nem ez lenne a 8. hozzászólás. :))))
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a pozitív reakciót. :)
(A negatív hozzászólásokat is elfogadom. Állok elébük. :D)
"amit az ember igazán akar, azt biztosan eléri, ha megdolgozik érte."
Így van ez... meg úgy is, hogy esetleg így sem éri el... vagy éppen "ölébe pottyan" amit nem is gondolt volna.
A Sors forgandó.
Egy biztos, könnyű sokat dolgozni, és jól teljesíteni, ha azt csinálhatjuk, amit szeretünk.
Nagyon szepen koszonom ezt a cikket! :) Elvezetes volt olvasni az itt "cimlapra" kerulo iparilag gyartott, al-problemaktol nyuzsgo szemethegy melett, hogy van meg ezen a forumon, aki ertelmes cikket tud produkalni.
Talan hazabeszelek kicsit informatikus-mernokkent, de akkor is...
Meg egyszer, kosz! :)
További ajánlott fórumok:
- Mit hoz ki az emberből a válás?
- Egyre rosszabbá válik a világ. Mi lesz így?
- Hol találok olyan képszerkesztő programot, amivel egy lapra több képet tudok szerkeszteni, majd mentés után egyetlen jpg kép lesz belőle?
- Hogyan lesz az emberből az, amivé válik? (I.)
- 2 éves fiam szájában afták vannak, kinek van jó tippje, amivel hamarabb túl leszünk rajta?
- Olyan tortakrém receptet tudtok, amivel ha díszítem a tortán, elég kemény lesz, és nem folyik le másnap reggelre az oldalán?