Hogyan lesz az emberből az, amivé válik? (I.) (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hogyan lesz az emberből az, amivé válik? (I.)
Nekem meg ez tetszik: "Gerilla önéletrajz". :D
Ezek szerint nem sokan kíváncsiak rá. :(
Nem biztos, hogy sajnos! :)
Lehet, hogy valaki már az elején pályát téveszt, és jó, ha nem azt csinálja, amit megtanult.
Azért az a pár hozzászóló még nem mindenki. :D
Igen. Normális állást találni manapság szinte lehetetlen. Pedig óvé megígérte az 1 millió új munkahelyet. Csak azt felejtette el hozzátenni: közmunkásként. :(
Szerencsés vagy, hogy a munkanélküliség után kedvedre való állást találtál. :)
Munkaerőgazdákodás = igen.
Humánerőforrás manager = nem.
Ugyanis nem droidok vagyunk. Bár szerintem egyre inkább annak nézik, aki tisztességesen dolgozik.
Sajnos az emberből soha nem az lesz, aminek tanul. És manapság állást is nagyon nehéz találni.
De itt mindenki nagyon szép karriert futott be. Remélem nekem is így lesz. :)
Én 20 évem keresztül munkaügyes voltam, imádtam a munkámat. Mindig is emberekkel akartam foglalkozni, mert egyben munkaerőgazdákodás is volt. Mostanság úgy hívják, hogy humánerőforrás manager (ez jobb?).
Aztán egy leányvállaltnál dolgoztam, a vállalatot tönkre-vitte az igazgatója, mert sikkasztott. Felszámolási eljárás kezdődött, melynek az lett a vége, hogy mindenki mehetett amerre látott e egy külön történet.
egy évig voltam munkanélküli + egy évig beteg depresszióval nagyon beteg.
A hirdetéseket folyamatosan bújtam, ám munkát nem találtam, pedig főiskolai végzettségem van.
már-már föladtam, amikor lehetőségem adódott egy SNI-s iskolában elhelyezkedni, mint iskolatitkár. Ekkor bekövetkezett a csoda.Ezt a munkám is imádtam, emberekkel és gyerekekkel foglalkozni, gondjaikat-bajaikat megoldani maga a gyönyörűség. Szóval megtaláltam az új szakmámat.
Ez jó:)
Gerilla önéletrajzokat írunk?
Köszönöm a hozzászólást.
Az utolsó mondatoddal kapcsolatban: sajnos nem mindenkinek sikerül váltania.
S nem biztos, hogy feltétlenül rajta múlik, hogy a nemszeretem munkát kell végeznie.
Mi a kérdés?
Iylen pályát futottál be , az vagy ami és szereted a munkádat
Hurrá!
Az a Consul gép elág fiatalocska
Apám még Continental-t kalapált és igencsak szerette volna ha humán vonalon tanulok tovább és persze megtanulom a gép-gyorsirást
Nem ment sehogysem
Villanyszrelő, később technikus lettem
Angol tanulás 4 év
Otthagytam az állami nagyvállalatot és voltam
villanyszerelő, pénztáros, könyvelő-segéd, kereskedelmi ügynök, szám.gép programozo még a DOS világban Clipper
Aztán munkanélküliség és a villanyszerelés mellet megtanultam a gipszkartonozást, lakatos/vasrács munkát és néhány mást, ezermester lettem
Az angolnak nagyon sokat köszönhetek, mert általa rengeteg melót kaptam, bár feketén
Ez lettem , amit tudok, amihez értek
Mindenkire szükség van az életben, egyik sem lehet meg más szakértelme nélkül
Én meg vagyok elégedve a "pályafutásommal"
HA valaki olyan munkát csinál amit nem szeret, az egy szenvedés, változtatni kell akkor
(Vagy mégsem?)
Milyen pályát futottam is be?
Ugrás a teljes írásra: Hogyan lesz az emberből az, amivé válik? (I.)
További ajánlott fórumok:
- Mit hoz ki az emberből a válás?
- Egyre rosszabbá válik a világ. Mi lesz így?
- Hogyan lesz az emberből az, amivé válik? (II.)
- Hol találok olyan képszerkesztő programot, amivel egy lapra több képet tudok szerkeszteni, majd mentés után egyetlen jpg kép lesz belőle?
- 2 éves fiam szájában afták vannak, kinek van jó tippje, amivel hamarabb túl leszünk rajta?
- Olyan tortakrém receptet tudtok, amivel ha díszítem a tortán, elég kemény lesz, és nem folyik le másnap reggelre az oldalán?