Mit gondoltok? Lenézendő, fura, beteges, ha valaki a 30-as évei elején nem szívesen mozdul ki késő esti programokra? (beszélgetés)
Ugye?
Most meg konszolidált felnőtt nők.😁(kivéve mikor nem ,akkor lecsap a Tien hurrikán és visz mindent)
De tényleg. Néha nekem is eszembe jutnak dolgok. Úristen hogy volt ehhez merszem? Hogy nem fèltem? Jajj🫣
Felét se merném most megtenni. És valóban: hogyan maradtunk èletben??? Durva. 🫢
Akkor tudod miről van szó😉
Van mikor szinte beleborzongok :hogy maradtam életben a húszas éveimben?
Mint a macska a hét életével ,mindig talpra estem.
Egyáltalán nem vagy fura!
A közbiztonság ma már a bányászbéka feneke alatt. Kb. 20 évvel ezelőtt még a város széléről a sötét utcákon símán hazajöttem, minden félelem nélkül. Ma a város központjában nem megyek utcára sötétedés után. Ha nem feltétlenül szükséges.
Ha ez miatt kinéznek maguk közül, ne sajnáld. Az ő életük, úgy élik ahogyan akarják. És te is!
Nem mondom, hogy lenézendő, de szerintem nem jó úton haladsz.
"...Ha vasárnap itthon lehetek bezárkózva..."
Ez azért nem túl pozitív.
Szia.
Nyugi!
Nincs semmi gond!
Én sem mászkálok éjszaka!
Tudatosan!
Nem gondolkodtam(gondolkodom) ezen, hogy ez normális vagy sem...
Így döntöttem!
Esetleg, ha valaki megkérdezni, elmondom...aztán,hogy ő hogy vélekedik erről, az már az ő dolga!
Ennyi!
Szép napot!
Csak változol, ennyi! És változik a világ is, mert egyre elmebetegebb alakok járkálnak mindenfele. Ha így döntöttél, MARADJ OTTHON! Lehet hogy a habitusod is (már) ezt diktálja.
* Engem például idegesít, ha valaki nem tud megülni a seggén! Örökös nyugtalanság lehet benne!
Én már nem merek kockáztatni.
(Fiatalon vakmerő voltam nagyon, de lassacskán benőtt a fejem lágya )
Kocsival kint várom majd, amikor szól, hogy menjek érte.
Én vagyonokat költöttem taxira, aztán inkább gyalog mentem haza azt hazudva, hogy taxiztam és rengeteg 💩 történhetett volna.
Bándi Katát pl. az én régi hazavezető útvonalamon érte a végzet, úgy 20 évvel később. Borzongató belegondolni. 🫣
Olyan 16 évesek lehettünk (én legalábbis) amikor az egyik barátnőnk anyja (egy igazi bigott némber volt) megjelent éjszaka a diszkó közepén üvöltözve, hogy hol a lánya? 😃🫢
Rém ciki volt. Igaz Dórika csak 14 múlt, de hát elvittük magunkkal. Jönni akart. 😃
Pont így alakult az élet velem is. Nincs ezzel baj. Megyeszékhelyen élek, Bp-en be is tojnék éjszaka.
Ha a gyerek annyi idős lesz, hogy majd bulizgat, biztos, hogy elmegyek érte éjjel, ha bele döglök is.
Már nem az a világ van, mint a fénykoromban. ☹️
Nem vagy sem beteges,sem lenézendő, fura. Ilyen vagy és kész.
Ez akkor jelent problémát, ha olyan , vagy olyan lesz a párod, aki nem ilyen beállítottságú.
Egy másik 10-15 év, és ők is le fognak lassulni.
Lehet h férjet vadásznak?
További ajánlott fórumok:
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Nekem a Balaton a Riviéra.../települések, programok, látnivalók /
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Hölgyek! Mit gondoltok, szívesen megismernétek őt?