Mit gondoltok arról ha az exed és a testvéred nagyon jóban lennének? (tudásbázis)
Velem ez konkrétan eljátszódott, még fiatal koromban. Jártam valakivel, aki 2 év után azt akarta feküdjek le vel, de én még nem álltam készen rá, hisz mégcsak 16 voltam:( Így nemet mondtam...
És akkor szakított velem. De továbbra is járt felénk, csak épp azt vettem észre, sülve-főve a hugommal van. És kiderült, bizony ők összeszűrték a levet. Nagyon mérges lettem. A hugommal összeverekedtünk, és 1 évig nem szóltam hozzá evégett..:( Elég hülyék voltunk.
Később, mikor már férjhez ment megtehettem volna vele ugyanezt. Mivel a sógorom bizony nyomult felém elég rendesen. De én különb vagyok, így nem is tettem. Na meg a sógor se az esetem, és én is férjnél vagyok, és imádom a férjemet. Vele ilyet soha nem tennék:)
Nem ez az oka, sokkal inkább az hogy neki nem igazán voltak barátai-erre én többször felhívtam a figyelmét, de nem hitt nekem-most meg külföldön van néhány hónapja, havonta egyszer hazalátogat, és rájött, mióta én nem vagyok, nincs program sem....mert nincs kivel.
Nekem van új barátom, és a tesóim is tudják, sőt ismerik is....és az öcsém, akitől (szerintem) kicsikart egy találkozót, erősen elzárkózott attól, hogy beleavatkozon a dolgainkba....
Ha jól tudom, akkor csak az exem feleségének...
Nem hinném, hogy az exemet ezt foglalkoztatja, az én ferjemet sem. Ő is nagyon birja!
De te hogy veszed észre, hogy flörtölnek, vagy csak szimplán haverok?
Szia,
Én a másik oldalon vagyok: én az ex vagyok, aki jóbba maradt a testvérrel (annyira, hogy ő volt a tanum az esküvőmön).
Gondolom ezt az is befolyásolja, hogy mi nem ugy váltunk el, hogy egyikünk nagyon becsapta volna a másikat, vagy valami nagy veszekedés közepette...
Hanem csak kihült az egész...
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Mit gondoltok a nagyon melegben végzett edzés jobban karcsúsít?