Mit gondolsz róla...? (beszélgetés)
szerintem is:)
Mit gondoltok arról, hogy bárhol, bármikor történhet tragédia?:( (most láttam a Lágymányosi hidas balesetet a TV-ben)
Akkor maximálisan megbízik Benned! :D És ez jó! És ha még az elején volt is "botlásod"... hmmmmm... valahol megértendő, mivel egy kapcsolat elején, még annyira nem mélyek az érzelmek. Hiszen akkor találsz rá igazán a másikra, még akkor mélyültök el igazán egymásban, és kezditek felépíteni a kapcsolatot.
Szerintem... :D
szerintem egyszeri alkalom megbocsátható. persze hazabeszélek...de egy alkalmat én is megbocsátanék (de sose kerüljön rá sor!!)
persze körülményfüggő. velem még a kapcsolatunk legelején történt, na nem mintha ez mentség lenne.
Félre lehet érteni külső szemlélőként is, félre értheti a másik szándékát az egyik ölelkező is. A félreérthetősége miatt nem sorolnám semmiképp a megcsaláshoz.
Meg szoktátok ölelni a barátaitokat?
Szerintem igen, hisz a mondás is úgy tarjta: Kutyából nem lesz szalonna, csak kutyaszalona!
Egyébként igazad van, ezzel a fantázia dologgal! De még mennyire!
Bakker, egy picit kellett csak belegondolnom... és milyen igaz!
szokták mondani, h már gondolatban is meg lehet csalni vkit...ez nekem bonyolultabb.
a megcsalás nálam is a csókkal kezdődik (de nem kell nyelvesnek lennie), de kárt tud okozni a fantáziálás is.
Alappillére egy kapcsolatnak.
Mit gondolsz egy bensőséges ölelésről? Mennyire félre érthető?
Egy ölelés még nem megcsalás.
Fontos a hűség egy hosszú kapcsolatban?
Számomra nem!
Mit gondolsz, melyik az a határ, ami még nem lépi át a megcsalás határát?
Konzervativ vagyok, tehát nekem már ott indul a megcsalás, hogy CSÓK a szájra!
Mit gondolsz, melyik az a határ, ami még nem lépi át a megcsalás határát?
A testi kapcsolat minden formája.
Megbocsátfható a megcsalás?
egyetemista koromban használtam, de mióta júniusban kórházban voltam a szívemmel, még ezt se iszom (lávét meg végképp)... szerintem elég károsak.
szerinted mi számít megcsalásnak?
Sajnos, szerintem max. a negyedük a befolyt összegeknek! :((
Mit gondolsz az energiaitalról? (A 21.század kávéja??)
Elkerülhetetlen, de remélem, engem elkerül.
Szerinted a katasztófa súlytotta területek megsegítésére gyűjtött összegek célba érnek?
Néha jó, néha nem. Attól függ melyik szempontból nézzük! :D
Mit gondolsz a természeti katasztrófáról?
Felőlem:-)) Engem nem zavarnak.
Mit gondolsz a közösségi oldalakról?
Nem engedélyezném az örökbefogadás miatt. Ha vki meleg, szerintem el kellene, hogy fogadja, ffi-ffi, nő-nő párosításból nem lesz gyerek. Minden más jogot megkaphatnának felőlem, csak ugye, házas és házas között nem lehet megbülönböztetni, így marad, hogy ne lehessen házas.
Biszexualitásról?
új kérdés:) :
mit gondolsz a melegházasságokról?
További ajánlott fórumok:
- Erotikus masszázs, mint munka! Mit gondolsz róla?
- Mit gondolsz rólam a fotóm alapján?
- Ma kaptam egy üzit a barátnőmtől, úgy érzem, minden előzmény nélkül. Szakítás? Mit gondolsz róla?
- Mit gondolsz a videóban Damu Roland viselkedéséről?
- Első házasság a szerelem diadala, második a remény diadala, harmadik házasság a hülyeség diadala. Mit gondolsz róla?!
- Jura kávégép - Mit gondolsz róla?