Mit gondolsz a videóban Damu Roland viselkedéséről? (beszélgetés)
Palácsik Tímea egyébként egy másik bírósági ügyet is "köszönhet" Damu Rolandnak, tekintve, hogy maga Roland jelentette fel, amiért Tímea kölcsönadta az útlevelét a barátnőjének, akinek lejárt, de el akart utazni.
Tímea meg kapott egy próbára bocsátást.
Persze , nem kellett volna odaadni az útlevelét, de basszus, a saját pasija jelentette fel és neki köszönheti az egész bírósági hercehurcát... Ez is nagyon durva ..
velejéig romlott, primitív proli libák. lehet, hogy a margit cigány - és a maga módján kicsit manipulatív meg "okosba" old meg dolgokat, meg a többi ilyen -, de ennél lejjebb nincsen, hogy elmegyek valakinek az otthonába, és lehúzok mindent, amit érek, és azt hiszem, még én voltam a kifinomult.
egy ember nem attól lesz hercegkisasszony, hogy mennyire fintorog a hal szagától, hanem hogy minden helyzetben tudja, hogy kell viselkednie. ezt bukta be ez a két díszpinty igen látványosan.
Ezt a Bangó Margitos műsort most láttam először, és azt kell mondjam teljesen igaza van.
Ha valaki vállalja a műsorban való szereplést gondolom nem kevés pénzért, akkor próbáljon meg úgy viselkedni, ahogy egy társaságban illik.
Ha pedig előítéleteik vannak valakivel szemben a származása miatt akkor udvariasan, de utasítsák vissza a felkérést.
Azt sem értettem mikor egyes emberek úgy vállalták el a szereplést, hogy emésztőszerv rendszeri betegségük volt, vagy pedig valamilyen élelmiszerre allergiásak voltak.
Aztán végig csak húzták a szájukat, mivel ők egyes ételeket nem ehettek.
Így van. Elképesztő, hogy harminc körüli nők ilyen picsásan viselkednek. Legalább titkolnák a kamerák miatt, ha már lelkiismeretük nincs.
Én ezekben a főzős műsorokban még összesen se hallottam ennyi sértést, mint ebben az egy adásban.
Ráadásul pont egy olyan emberrel, aki még tud is főzni.
Nagyon gonoszak voltak.
egész dubajig mehetnek :)
am réka más, ő alanyi jogon ostoba. a bódilány az már egy ilyen városibb fajta, ő szimplán kilóra megvehető "kisasszony", aki naccságának képzeli magát
viselkedni egyik se tud, ízlésük, stílusérzékük nincsen (különben nem lenne gondjuk a japán gasztronómiával - ami egyébként pazar, és korántsem olyan sokkolóan extrém, mint mondjuk a kínai), de hogy a világ tetejének képzelik magukat, az különösen röhejes a linkelt videók fényében.
szóval a viselkedésüknél csak a magabiztosságuk szánalmasabb. de már apám is megmondta, nincs rosszabb, mikor az ostobaság végtelen kitartással párosul. :)
Én nem nagyon kedvelem ezt a Bangó Margitot egyébként, de amit ez a két proli liba művel egy vendégségben, attól lehidaltam... Ha már nem tetszik a kaja, sűrűn hallgatok, meg nem reklámozom, hogy életemben nem láttam ázsiai konyhát
Pláne nem köpködök meg "dzsipszi-sztájlozom", meg fujjolok ételre, amit más szeret (nekem legalábbis kb 5 évesen megtanították, hogy nem lehet).
Ez a szegény nő azért meglehetős méltósággal viselte, amit ezek ketten előadtak. Simán felállítottam volna őket és megmutattam volna az ajtót - stáb ide, forgatás oda. Mondjuk a Rubint Réka nálam az a kategória, akit már az arcberendezéséért is szívesen fültövön nyomnék, de hogy még vidéki liba létére meg se érezze, hogy nem a súlycsoportja ez a vendégség, és nem kéne ugrálni, az felfoghatatlan.
Kozsó néniről meg nem is mondok semmit :D
Undorító egy alak!
Már első ránézésre egy antipatikus emberke, akiből süt az erőszakosság!
Remélem már nem sokáig hallunk róla.
Butternut: teljesen egyetértek
ja....
:)
Erről beszéltem.
Ez a fickó egy p.cs.
Egy igazi surmó.
Én a vacsoracsatában vagy hal a tortánban? láttam.
Vergődött mint egy balfácán, csak mert nem ő nyert.
már akkor azt mondtam, hogy klopfoló alá való a viselkedése miatt.
Én tényleg nem ismertem a botrányai előtt :)
Csak annyit tudtam róla, hogy minden nap taxival jár forgatni.
"nem vesztetteél semmi, ha nem ismered"
Ez jó. :)
"Ismerem" de az eddigi viselkedése miatt most is senkinek tartom. :)
Damu Roland?
Az kiaz?
További ajánlott fórumok:
- Kisgyerek viselkedésére a tablet hatása
- Hogyan viszonyuljak párom gyerekes viselkedéséhez?
- Ez normális viselkedés?
- Barátom belépett egy pártba, most már képviselőjelölt. Amióta politizál, sokat változott a viselkedése. Mit tegyek?
- Vajon mi lehet ilyen viselkedés mögött?
- Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek?