Mit értesz azon, hogy okos női viselkedés? (beszélgetés)
Tyúk fut a kakas elől, és közben gondolkodik:
Ha megállok, kurvának hisz. Ha nem, akkor frigidnek. Inkább elesek.
"nőnek kell néha okosabbnak lenni."
Úgy érted, hogy mindig a nőknek kell okosabbnak lenni ugye? :)
Az okos nő nem csinálja azt, amit a férfi akar, vagy esetleg a nő nem akarja. Egy okos nő tud manipulálni, hiú és büszke!
Nem hagyja hogy egy férfi irányítsa, de ő irányít úgy, hogy a férfi észre sem veszi.
Ennek lényege, hogy tudj manipulálni. Mert ha te nem vagy ilyen, sajnos vesztes vagy, mert a pasi téged fog manipulálni.
Igazad van.
Sajnos mindig nekünk kell törni az agyunkat,hogy hogyan is lenne jobb a férfiak élete!:)))))
A férfiak "elvárják" tőlünk, hogy minden esetben, a nap bármely szakában, az ő kényük-kedvére legyünk/cselekedjünk!
Nagyon sok fórumban olvastam, és olvasom ma is, hogy: mit tegyünk, mi nők, hogy szebb, izgalmasabb legyen a párkapcsolatunk?! Mivel tudjuk "megtartani" a pasikat?!
Egy fórumot sem találtam, ahol pasik kérdezik ugyanezt: miért csak nekünk kell "dolgozni azon", megváltozni, megpróbálni "bedobni" mindent, hogy jobb legyen a kapcsolatunk???!!
Ez szerintem kétemberes történet-és legalább annyira kéne törekednie a pasinak is, mint amennyire ő ezt elvárja tőlünk:(
De most nem igazam van??!!
További ajánlott fórumok:
- Kisgyerek viselkedésére a tablet hatása
- Hogyan viszonyuljak párom gyerekes viselkedéséhez?
- Ez normális viselkedés?
- Barátom belépett egy pártba, most már képviselőjelölt. Amióta politizál, sokat változott a viselkedése. Mit tegyek?
- Vajon mi lehet ilyen viselkedés mögött?
- Óvodás korú gyermeked mivel büntette az óvónő, amikor nem úgy viselkedett ahogy kellett volna? Egyetértesz a kapott büntetéssel?