Mit csinálnátok azzal a személlyel, aki elrontja gyermeketek lakodalmát? (beszélgetős fórum)
Beleolvastam a forumba..Eleg erdekes reagalasok vannak itt:)
Valoszinu en sem orulnek,ha a lanyom egy apja koru pasit valasztana..Gondolom mas sem..De elobb utobb beletorodnek,mert a gyerekem boldogsaga lenne a legfontosabb szamomra.
A forumindito szavait alaposan kicsavartak itt egyesek..Valoszinu nagyon rosszul erzi magat a lanya eskuvojen tortentek miatt.Az is valoszinu hogy a baratno mashogyan adta elo a tortenetet,mint ahogyan elhangzott..Mar a hangsuly megvaltoztatasaval is mas ertelmet lehet adni egy mondatnak.Az en anyosom pl ugy ertelmezi a vasarolni megyek mondatot hogy pazarlom a penzt..Valoszinu a kedves baratno is ekkeppen adta elo a kocsiban hallottakat.Ami viszont undorito dolog volt,foleg az eskuvoje napjan felrehuzni a menyasszonyt es a csaladja ellen uszitani..
Ha ennyire fontos volt neki hogy visszamondja amit hallott,miert nem tudott varni vele az eskuvo utani napig?
Ha mindenki visszamondana amit hall,vagy tud a masik emberrol ajajj..Vannak olyan esetek amikor be kell fogni a szankat,ez is egy ilyen eset lett volna,barmit is hallott a baratno..
Amiben nem ertek egyet a foruminditoval,hogy kiterigeti ide milyen kolcsone van vagy nincs a leanyzonak stb..Ez abszolut nem tartozik senkire,(ra sem)..
hogy mit? többé nem létezik.
na jó, kérdés okozott-e kárt.akkor más a leányzó fekvése. akkor bünti.
Gondolom lányod szégyellte magát a többi rokon és a barátnője előtt is, hogy így kibeszélted..Pont egy anyának kellene tartania a száját, s legalább a jeles napon nem kibeszélni...
Én is borzasztóan szégyellném, ha anyám így kivesézne, s én is sírtam volna...:((((
Persze, a barátnő is hallgathatott volna, de mint korábban írtam, ki tudja, tán nem is akarta elmondani, csak a menyasszony noszogatta, merthát engem sem hagyna nyugodni, hogy a legjobb barátnőm miért nem akar a haza úton az anyámmal menni?
Remélem, most már levontad a tanulságot, s ha még van gyermeked, akkor azok esküvőjét (vagy bármi más dolgot) nem csámcsogod ki mások előtt....
Na most, hogy kicsit még beleolvastam a fórumba, és kiderült, hogy az anyukája vagy....
pffffff..., hát én jó darabig elkerülnélek a lányod helyében. Ha én nem a lányommal fogom megbeszélni a kettőnket érintő dolgokat, és felhánytorgatnám, hogy mivel házasítottam ki, engedélyt adnék, sőt külön megkérném a férjemet, hogy lőjön le. A gyerekem, és szülőnek lenni számomra egy életre szól, kötelességem segíteni úgy, hogy nem tartom számon, mit, mennyit adtam. Adom, mert adni akarom. A fórummal megerősítést vártál, hogy a barátnő a hibás, feltételezem azért, mert meg akartad nyugtatni a lelkiismereted. Hát nem. A hibás igenis Te vagy, és örülnöd kell, ha a lányod szóba áll Veled! Hibáztál, és én bocsánatot kérnék a lányomtól a helyedben.
Ne haragudj, ha durván fogalmaztam, nem megbántani akartalak, csak a véleményem írtam le!
Nekem sikerült levonni a tanulságot :) Itt mindenki hülye. :D
Oké, hogy nem tetszik az új férj, de csak egy azaz egyetlen egy napot kellett volna kibirni hogy ne szajkózd. Végül is igy vagy úgy de az biztos h emlékezetes nap maradt a lányod számára. Nem tudok túllépni azon h sirt és azt mondta azért sir mert szorit a ruhája :( Ö képes volt hallgatni azért h másnak ne rontsa el a napját.
Tényleg ez a felháborító, hogy le se sz*rja, hogy a lánya mit érez, vagy hogy mennyire meg van bántva, vagy mi van vele egyáltalán. Egy mondat sem hangzott el ilyen irányban. Nem irigylem a lányát, jó lehetett ebben a miliőben felnőni. :S
Istennek hála az anyukámért!
...vagy talán neked sem kellett volna mindenfélét összehordanod a menyasszonyról.
Légy felnőtt, és vállald a felelősséget ez főleg a te sarad.
Örülj, hogy ilyen barátnőd van.
Ha már a rokonait nem válogathatja meg az ember.
Irigységet nem vélek felfedezni a történetben.
További ajánlott fórumok:
- Nevel valaki halmozottan sérült gyermeket?
- Pajzsmirigy alulműködéssel lehet-e gyermeket vállalni?
- SpermaJOGOK, avagy a férfiak is dönthessenek, akarnak e gyermeket!
- A világ változott vagy a szülők nevelnek "lazán" gyermeket?!!
- Hány éves korig lehet gyermeket vállalni?
- Ha megtehetnétek, ti fogadnátok örökbe gyermeket?