Mit csináljak a kolléganőmmel, ha szórakozik velem? (beszélgetés)
Kétesélyes.
A főnökünk egy meglehetősen kétszínű nő.Volt rá példa,hogy kilátásba helyezte, ha nem változtat, akkor mehet. Máskor pedig úgy érzem, jól jön neki egy ilyen tipusú ember,aki cseszegeti a dolgozókat,és jót nevet azon,hogy olyan,amilyen.
Pedig egy trampli, butácska csaj,szerintem bármelyikünk el tudná látni azt a feladatot,amit ő ellát, sőt!
Volt már vele sokszor probléma,elsősorban viselkedés, jellem, személyi higiénia,mégis jó valamiért.
Én is oda küldeném őket!
Az ilyen emberek önértékelési problémákkal és kisebbrendűségi zavarokkal küzdenek. Egyszóval beteg az elméjük.
Azért nem csinálnak semmit. :D
Huhh az tök jó lehet, én béna vagyok rajzolás terén. Nagyon béna. :)
A nők így gondolják, de csak egy részük, a férfiak másképp működnek. Inkább olyat csinálnak, amihez nem kell segítség.
Most viszont szétdurran az agyam az idegességtől. Van egy jobb agyféltekés rajztréning az interneten, muszáj egy órát ezzel töltenem.
A férfiak másképp működnek. Egyébként volt itt olyan férfi, aki szintúgy féltékeny volt rám. Azt szoktam mondani, hogy olyan, mint egy szőke nő férfi létére.
De a helyettes vezető rendbe rakta.
Igen:)
És még miket kitalál.
Ami számomra nagyon vicces az a hiúsága. Szeretne nagyon jó nő lenni, de hát nem tud. A kinézetével még nem is lenne baj, ha a természete nem lenne ilyen gázos, de pl. 155 cm magas és egyszerűen mindig azt mondja, hogy 165 cm magas. És hiába mondom neki, hogy annyi én vagyok és ugye ez elég szemmel látható különbség, ő akkor is azt mondja, hogy ő igen is 165 cm magas és csak jobban tudja, mint én:) Én meg ekkor csak annyit mondok, hogy jó, akkor én 175 cm magas vagyok:))))
Egyébként azért is mi többiek vagyunk a hibásak, mert olyan sokba kerül a kutyája:) Mert nekünk milyen jó, mert veszünk pl. egy WU2 sampont és használja az egész család, bezzeg neki milyen drága a kutya sampon. És persze még sorolhatnám, hogy mi minden rosszabb nehezebb neki, bezzeg nekünk.
A kedvencem az volt, amikor készült szülési szabadságra és számolgatta, hogy mennyi lesz ez pénzben. Amikor én szültem, akkor ugye magasabb volt az összeg, mert a fizetés nem tudom hány százaléka volt, így én többet kaptam, mint a fizetésem, mert ezt számolták hétvégére is. Olyan hisztit vágott le, mintha más kapná meg az ő kieső pénzét. És folyamatosan azt hajtogatta, hogy tőle mindent elvettek. Én meg mondtam neki, hogy neki is 20 éve kellett volna szülnie. Persze erre meg közölte, hogy szült volna, de nem volt kitől, amiről szintén nem mi tehetünk. Annyira elfajult ez az egész, hogy közölte, nekem politikusnak kellene lennem, mert pont úgy beszélek erről, ahogy ők. Én meg mondtam, hogy ez esetben az első dolgom lenne, hogy megszüntetném a szülési szabadságot, gyedet, gyest:)))))
Na hosszú lenne mindent leírni és az az igazság, hogy mi sem tudtuk jól kezelni. 2,5 év kellett ahhoz, hogy valamennyire menjen. És csak reménykedünk benne, hogy végig tudjuk csinálni, amikor visszajön, mert ugye mi nem tudunk annyira aljasak lenni mint ő.
További ajánlott fórumok:
- Nők! Nektek mi a véleményetek erről? Mit csináljak ezzel a férfival?
- Mit csináljak a kolléganőmmel?
- 16éves múltam, és egy 14éves fiú járni akar velem. mit csináljak?
- Mit csináljak, ha nem kommunikál velem?
- A párom szakított velem, új barátnője van és egyfolytában engem néz olyan szerelmes szemekkel.Mit csináljak?
- Felnőtt férfi miért viselkedik így? Velem sokszor rideg, a kolléganőmmel, ha beszél én vagyok a téma