Felnőtt férfi miért viselkedik így? Velem sokszor rideg, a kolléganőmmel, ha beszél én vagyok a téma (beszélgetés)
Én ezelőtt vagy húsz évvel is láttam fiatal srácot a postán. Táviratot szeretett volna feladni, otthonról hozta a részletes eligazítást és a szöveget. Azért az ablaknál is segítségre szorult, pl. megkérdezte: a feladó, az én vagyok?
Én annak idején hoztam mindenféle nyomtatványt a postáról, megtanítottam a pénzutalvány kitöltését is a gyerekeknek. Gondolom, azért már elfelejtették a nagyját, mert nem használják...
Tudom, nem illik visszakérdezni, de.......felnőtt nő miért itt kérdezi meg?
Ha itt én megkérdezem, hogy a kollégám beköszön a szobámba, miközben elmegy a folyosón, miért köszönhet, akkor se őt, se engem nem ismerve tudod a választ?
Ez a Face meg annyira szánalmas. Ha nem akarod, hogy lássa, állítsd be, hogy ne láthassa.
Ha azt szeretnéd, hogy mindenki kedvelje, akkor meg kérd meg őket, hogy dobjanak már meg egy ujjacskával.
Óvodás gondolkodás mindkettőtök részéről, de lehet csak a részedről, mert a másik felet, csal általad leírtak alapján ítélhetjük meg.
Nekem is tananyag volt, meg főztünk, horgoltunk, stb.
Meg a gyerekeimnek is megtanítottam.
A ma 30-as fiatalok a mi korosztályunk gyerekei.
Komoly! :(
Néha egészen meglepődöm embereken.
lehet, hogy tetszel neki csak nincs önbizalma, de az is lehet, hogy nincs az egész mögött semmi. Ha esetleg bejössz neki valamilyen szinten akkor is felejtős, amíg nem lép semmit ....
Amúgy az ember mindig azzal a leg közvetlenebb, aki nem érdekli, így nincs mit veszíteni. Talán pont ezt a helyzet vele és a kolléganőddel....
Fèrfi lètère gyerekesen viselkedik.
Talàn tetszel neki,de ha ilyen besz*ri akkor esèly sem jàr neki🙈😅
Az egész bagázs 7/B
A kolléganő is, aki nem Helga, és neked mesélgeti, hogy miket írkálnak, meg te is, aki itt megkérdezi, hogy ez milyen játék.
1-2 hete láttam a tévében a Székács a köbön ifjúsági filmet. Nézzétek meg együtt, tök jó!
Attól még agyilag középiskola. De lehet Lavlinak van igaza és általános.
Ezen nincs mit agyalni szerintem. 😂
Általános iskola. 7/B.
🤡
Szerinted...?
Középiskolás. 🤦
További ajánlott fórumok:
- Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek?
- A férjemre hajt vajon a kolléganője vagy csak barátok?
- Mit csináljak a kolléganőmmel, ha szórakozik velem?
- Kérlek segítsetek, van egy kolléganőnk aki nagyon kövér és nagyon büdös a szaga annyira kellemetlen nekünk. Hogyan tudnám közölni vele?
- Mit lehet csinálni egy olyan anyóssal, aki úgy viselkedik, mint egy féltékeny szerető?
- Hogyan viselkedik egy felnőtt, érett nő egy párkapcsolatban?